Çözüldü iPhone 11 telefonu 2. ekran yapmak mümkün mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Pexrow

Centipat
Daha fazla  
Başlıkta yazdığı gibi bir yardıma ihtiyacım var laptop kullanıyorum ve 2.bir ekran hiç fena olmaz. Yazılım konusunda gelişmeye çalışıyorum Online eğitim alırken bir yandan da Visual Studio'ya girip kod yazıyorum. İkisine 1 arada ulaşsam çok fazla zaman kazanırım.

Çözüm
Hocam ya ben bu uygulamayı hallettim bağladım falan ama bu sadece bilgisayardaki aynı ekranı veriyor :d bana lazım olan hem tarayıcımın ekranı hem de Visual Studio ekranı.

Yardımınız için çok teşekkürler bu arada.

• Win + p tuşlarına basın.
  • Açılan yan menüden extend (genişlet) seçeneğini işaretleyin.
  • Bu ayar, bilgisayarın gördüğü ikinci ekranı (spacedesk üzerinden bağladığınız iPhone'u) ana ekranın devamı olarak açar.( busayede ekrandaki bir şeyi yan ekrana atıp aynı anda iki farklı şeye bakabilirsiniz)
Başlıkta yazdığı gibi bir yardıma ihtiyacım var laptop kullanıyorum ve 2.bir ekran hiç fena olmaz. Yazılım konusunda gelişmeye çalışıyorum Online eğitim alırken bir yandan da Visual Studio'ya girip kod yazıyorum. İkisine 1 arada ulaşsam çok fazla zaman kazanırım.

Mümkün. İsterseniz bildigim birkaç uygulamayı söyleyeyim.

Spacedesk çok kasar.

Alternatif önerileriniz nelerdir?
Eğer önceliğiniz:

• %100 kablosuz özgürlük ise → iDisplay veya Twomon SE
  • En düşük gecikme ve donanımsal hızlanma ise → Luna Display
  • Ücretsiz/deneme sürümüyle başlamak ise → Splashtop Wired XDisplay

Spacedesk en iyilerinden biri kablo ile bağlanırsa kasmıyor. İsterse ayarlardan kaliteyi kısıp hıza öncelik verebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı