Başlıkta yazdığı gibi bir yardıma ihtiyacım var laptop kullanıyorum ve 2.bir ekran hiç fena olmaz. Yazılım konusunda gelişmeye çalışıyorum Online eğitim alırken bir yandan da Visual Studio'ya girip kod yazıyorum. İkisine 1 arada ulaşsam çok fazla zaman kazanırım.
Hocam ya ben bu uygulamayı hallettim bağladım falan ama bu sadece bilgisayardaki aynı ekranı veriyor :d bana lazım olan hem tarayıcımın ekranı hem de Visual Studio ekranı.
Açılan yan menüden extend (genişlet) seçeneğini işaretleyin.
Bu ayar, bilgisayarın gördüğü ikinci ekranı (spacedesk üzerinden bağladığınız iPhone'u) ana ekranın devamı olarak açar.( busayede ekrandaki bir şeyi yan ekrana atıp aynı anda iki farklı şeye bakabilirsiniz)
Başlıkta yazdığı gibi bir yardıma ihtiyacım var laptop kullanıyorum ve 2.bir ekran hiç fena olmaz. Yazılım konusunda gelişmeye çalışıyorum Online eğitim alırken bir yandan da Visual Studio'ya girip kod yazıyorum. İkisine 1 arada ulaşsam çok fazla zaman kazanırım.
Download spacedesk - USB Display for PC by datronicsoft Technology GmbH on the App Store. See screenshots, ratings and reviews, user tips, and more games like…
Download spacedesk - USB Display for PC by datronicsoft Technology GmbH on the App Store. See screenshots, ratings and reviews, user tips, and more games like…