ahmtabrci Hectopat Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 91 Çözümler 1 21 Ocak 2024 #1 Bildirim geldiğinde titreşim de oluyor. Bunu kapatmanın yolu var mı?
K Kaan Diktaş Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 21 Ocak 2024 #2 Ayarlara>erişilebilirik>dokunma ardından aşağı inin göreceksiniz zaten titreşim yazıyor onu kapatın. Artı 0 Eksi
KS KS ahmtabrci Hectopat Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 91 Çözümler 1 21 Ocak 2024 #3 Kaan Diktaş dedi: Ayarlara>erişilebilirik>dokunma ardından aşağı inin göreceksiniz zaten titreşim yazıyor onu kapatın. Genişletmek için tıkla... Öyle yapınca tüm titreşimler kapanıyor. Ben sadece telefon sessizde değilken, bildirim gelince titremesin istiyorum. Artı 0 Eksi
Kaan Diktaş dedi: Ayarlara>erişilebilirik>dokunma ardından aşağı inin göreceksiniz zaten titreşim yazıyor onu kapatın. Genişletmek için tıkla... Öyle yapınca tüm titreşimler kapanıyor. Ben sadece telefon sessizde değilken, bildirim gelince titremesin istiyorum.
K Kaan Diktaş Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 21 Ocak 2024 #4 ahmtabrci dedi: Öyle yapınca tüm titreşimler kapanıyor. Ben sadece telefon sessizde değilken, bildirim gelince titremesin istiyorum. Genişletmek için tıkla... Onu bende bilmiyorum hocam. Artı 0 Eksi
ahmtabrci dedi: Öyle yapınca tüm titreşimler kapanıyor. Ben sadece telefon sessizde değilken, bildirim gelince titremesin istiyorum. Genişletmek için tıkla... Onu bende bilmiyorum hocam.
pwn Decapat Katılım 26 Eylül 2023 Mesajlar 260 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 21 Ocak 2024 #5 iPhone’da titreşimi kapatma iPhone’un titremesini istemiyorsanız titreşimi kapatabilirsiniz. support.apple.com ? Artı 0 Eksi
iPhone’da titreşimi kapatma iPhone’un titremesini istemiyorsanız titreşimi kapatabilirsiniz. support.apple.com ?
YigiTZ0 Kilopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.030 Makaleler 8 Çözümler 44 22 Ocak 2024 #6 Ayarlar>ses ve dokunuş dokunuşlar da sessiz modda oynatı seçin. Artı 0 Eksi Çözüm