Arkadaşlar merhaba. iPhone 11 kullanıyorum ve cihazı bir ucu Type-C, diğer ucu lightning olan hızlı şarj kablosuyla şarj ediyorum.
Aynı kabloyu kullanabileceğim bir powerbank arıyorum fakat bulamadım. Type-C ile Powerbank'a bağlayıp lightning ile telefonumu şarj etmek istiyorum. Bilgisi, önerisi olan varsa çok sevinirim.
Xiaomi 10000 mAh QC 3.0 Hızlı Şarj 5. Nesil Powerbank Type-C arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Ugreen 10000 mAh 18W Type-C PD Çıkışlı Powerbank arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Bix PB20-QPD 20000 mAh Çift Çıkışlı USB Type-C Powerbank arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Bix 18W Çift Çıkışlı USB Type-C PD 10000mAh Powerbank Beyaz arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Xiaomi 10000 mAh QC 3.0 Hızlı Şarj 5. Nesil Powerbank Type-C arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.