Görkem Ziyech Centipat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #1 iPhone 11 ve 12 güncel piyasaya göre fiyatında düşüş olur mu? İleride fiyatı tekrar artar mı? İndirim mi beklemeliyim?
iPhone 11 ve 12 güncel piyasaya göre fiyatında düşüş olur mu? İleride fiyatı tekrar artar mı? İndirim mi beklemeliyim?
509401 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 6.248 Çözümler 36 1 Şubat 2022 #2 Görkem Ziyech dedi: iPhone 11 ve 12 güncel piyasaya göre fiyatında düşüş olur mu? İleride fiyatı tekrar artar mı? İndirim mi beklemeliyim? Genişletmek için tıkla... Dolara bağlı.
Görkem Ziyech dedi: iPhone 11 ve 12 güncel piyasaya göre fiyatında düşüş olur mu? İleride fiyatı tekrar artar mı? İndirim mi beklemeliyim? Genişletmek için tıkla... Dolara bağlı.
Tim Zettapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.040 Makaleler 25 Çözümler 623 Yer Fransa 1 Şubat 2022 #3 Apple, zamanla eski telefonlara indirim yapıyor fakat ülkemizdeki döviz kuru nedeniyle bize pek yansımıyor. Ne kadar erken alırsanız o kadar iyi.
Apple, zamanla eski telefonlara indirim yapıyor fakat ülkemizdeki döviz kuru nedeniyle bize pek yansımıyor. Ne kadar erken alırsanız o kadar iyi.
Mortis06 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2018 Mesajlar 7.080 Çözümler 49 Yer Ankara 1 Şubat 2022 #4 Türkiye 'de yaşamıyorsanız indirim beklenebilir. Türkiye 'de yaşıyorsanız ilk fırsatta alın.
Görkem Ziyech Centipat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #5 Mortis06 dedi: Türkiye'de yaşamıyorsanız indirim beklenebilir. Türkiye'de yaşıyorsanız ilk fırsatta alın. Genişletmek için tıkla... Türkiye'de yaşıyorum Tim dedi: Apple, zamanla eski telefonlara indirim yapıyor fakat ülkemizdeki döviz kuru nedeniyle bize pek yansımıyor. Ne kadar erken alırsanız o kadar iyi. Genişletmek için tıkla... İleride tekrar eski fiyatına düşerse pişman olmak istemiyorum
Mortis06 dedi: Türkiye'de yaşamıyorsanız indirim beklenebilir. Türkiye'de yaşıyorsanız ilk fırsatta alın. Genişletmek için tıkla... Türkiye'de yaşıyorum Tim dedi: Apple, zamanla eski telefonlara indirim yapıyor fakat ülkemizdeki döviz kuru nedeniyle bize pek yansımıyor. Ne kadar erken alırsanız o kadar iyi. Genişletmek için tıkla... İleride tekrar eski fiyatına düşerse pişman olmak istemiyorum
509401 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 6.248 Çözümler 36 1 Şubat 2022 #6 Görkem Ziyech dedi: Türkiye'de yaşıyorum İleride tekrar eski fiyatına düşerse pişman olmak istemiyorum Genişletmek için tıkla... Hocam dediğiniz piyango vurmasından bile daha zor bir şey.
Görkem Ziyech dedi: Türkiye'de yaşıyorum İleride tekrar eski fiyatına düşerse pişman olmak istemiyorum Genişletmek için tıkla... Hocam dediğiniz piyango vurmasından bile daha zor bir şey.