iPhone 11 ve 12 piyasası ne durumda?

MrDrZoom

Kilopat
Arkadaşlar geçen de Android mi iPhone 11 mi diye sormuştum. S22 aklıma yattı ama satarken kaybettiği fiyat benim gözümde boşa giden paradan ibaret. Üstelik 2.eli iPhone 11 kadar satmıyor. (Sahibinden'deki ilan sayısına göre diyorum).
Asıl soru iPhone 11 ve 12 piyasası ne durumda? 2.el iPhone 11'e 20k fiyat isteyen telefoncu gördüm. Pil sağlığı %85+ garantisi bitmiş bir iPhone 11 ve iPhone 12 ne kadar eder? (64 GB ve 128 GB olarak)
2.elde birkaç bin lira daha verip iPhone 12 almak daha mantıklı geldi ne de olsa daha yeni ve işlemcisi daha iyi bir telefon ama Sahibinden'de satış sayısı 1/4'ünden de az. Bu da seneye bu telefonu satarken zorlanacağımı düşündürdü.
Son olarak da çok ucuza pil sağlığı kötü olan bir telefonu alıp pil taktırmak ne kadar mantıklı?

12 alın daha iyi. Ayrıca 2. el iPhone 11 nasıl 20 bin TL oluyor? Arkadaşım sıfırını 16 bine almıştı.
Not: İlla iPhone alacaksanız 12 alın.

11 abartılmış bir telefondan fazlası değil hocam. Şu an ederi en fazla 14/15 olması gerekirken 12 fiyatlarına satmaya çalışıyorlar onlardan uzak durun. 12 veya 13 mini modellerine bakmanızda yarar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…