Xrameq Hectopat Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 80 3 Şubat 2021 #1 Herkese iyi akşamlar dilerim. Abimle telefonlarımızı değiştirmek istiyoruz kendisi iPhone 11 ben ise iPhone SE 2020 kullanıyorum. Nasıl bilgilerimizi kolayca değiştirebiliriz? iTunes bu konuda işe yarar mı?
Herkese iyi akşamlar dilerim. Abimle telefonlarımızı değiştirmek istiyoruz kendisi iPhone 11 ben ise iPhone SE 2020 kullanıyorum. Nasıl bilgilerimizi kolayca değiştirebiliriz? iTunes bu konuda işe yarar mı?
326001 Kilopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.928 Makaleler 4 Çözümler 101 3 Şubat 2021 #2 iCloud yedeklemesi yapın takas yapmadan önce. Sonra ikiniz de telefonu değişince, isterseniz sıfırlayıp, iCloud ile giriş yapın.
iCloud yedeklemesi yapın takas yapmadan önce. Sonra ikiniz de telefonu değişince, isterseniz sıfırlayıp, iCloud ile giriş yapın.
Xrameq Hectopat Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 80 3 Şubat 2021 #3 326001 dedi: iCloud yedeklemesi yapın takas yapmadan önce. Sonra ikiniz de telefonu değişince, isterseniz sıfırlayıp, iCloud ile giriş yapın. Genişletmek için tıkla... İCloud ücretli değil mi?
326001 dedi: iCloud yedeklemesi yapın takas yapmadan önce. Sonra ikiniz de telefonu değişince, isterseniz sıfırlayıp, iCloud ile giriş yapın. Genişletmek için tıkla... İCloud ücretli değil mi?
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 3 Şubat 2021 #4 Hızlı Başlangıç özelliğini kullanabilirsiniz. Yeni bir iPhone, iPad veya iPod touch'a veri aktarmak için Hızlı Başlangıç'ı kullanma
Hızlı Başlangıç özelliğini kullanabilirsiniz. Yeni bir iPhone, iPad veya iPod touch'a veri aktarmak için Hızlı Başlangıç'ı kullanma
H heiwaaaaa Centipat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Şubat 2021 #5 iPhone kullanıcısı değilim fakat dikkatlice incele IPhone'un bunun için uygulaması veya iCloud hesabıyla alakalı olabilir.
iPhone kullanıcısı değilim fakat dikkatlice incele IPhone'un bunun için uygulaması veya iCloud hesabıyla alakalı olabilir.