iPhone 11 vs 11 Pro

11 ekran konusunda kağıt üstünde kırpılmış olsada normal gündelik kullanımda çok fark yok. Çerçeveler ve kalınlık konusunda haklısınız. XS ise eğer iPhone 11’e bütçe yetmiyorsa alınabilir ama iPhone 11 çok daha iyi bir cihaz.

Evet sırf kamerası ve gece modundan dolayı 11 daha iyi. Ama hepsi birbirinden değişik özelliklere sahip fiyatlar garip. Tamamen bizim ülkenin ekonomik sorunlarından kaynaklı.

İncelemede de söyledim. Eğer bir içerik üreticisi değilseniz iPhone 11 Pro veya Pro Max çok gereksiz. iPhone 11 son derece yerinde, uygun bir seçim olacaktır. Zaten günlük kullanım demişsin.

ben 11 128 GB tercih ettim çokta memnunum. Pro yerine yanına AirPods, Apple Watch gibi ürünler almanın daha mantıklı olduğu düşüncesindeyim

İphone 11'de işitsel zoom u nasıl yapıyoruz acaba ? Bilen kullanan var mı ?

Kontrol edilen bir özellik değil. Video çekerken yakınlaştırmayı kullanırsanız zoom'lanan yerin sesine odaklanıyor
Yaptım fakat olmadı, hem zoom yaptığım sesin yeri gelmedi hem ses kesilmedi. Anlayamadım sebebini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…