iPhone 11 vs 12 Mini vs S21 FE

patrikk

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Pano Montörlüğü - Otomasyon
Merhaba dostlar.

Şu günlerde yeni bir telefon arayışı içinden aslında iPhone 11 alacaktım fakat ekranı için çok kişi kötü, değmez gibisinden yorumlar yapmış kafam karıştı.
iPhone 12 mini ise çok küçük sanırım şu an Note 10 Pro kullanıyorum. Alışabilir miyim bilmiyorum.

Hiç iPhone kullanmadım, S21 FE bu fiyatlarda özellik olarak performans olarak çok daha iyi gibime geldi fakat işletim sistemi olarak fark eder mi acaba?

Bilgili kişiler yardımcı olursa sevinirim, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba dostlar.

Şu günlerde yeni bir telefon arayışı içinden aslında iPhone 11 alacaktım fakat ekranı için çok kişi kötü, değmez gibisinden yorumlar yapmış kafam karıştı.
iPhone 12 mini ise çok küçük sanırım şu an Note 10 Pro kullanıyorum. Alışabilir miyim bilmiyorum.

Hiç iPhone kullanmadım, S21 FE bu fiyatlarda özellik olarak performans olarak çok daha iyi gibime geldi fakat işletim sistemi olarak fark eder mi acaba?

Bilgili kişiler yardımcı olursa sevinirim, şimdiden teşekkürler.

@BERWAR
Oyun oynar mısınız?

11'in ekranı IPS. S21 FE'de ise dynamic AMOLED var. Ekran netliği açısından S21 FE çok daha üstün.

Son düzenleyen: Moderatör:
Film ve video için panel nedeniyle 12 Mini daha mantıklı. Ancak ekran boyutu ve batarya olarak 11 modelinin gerisinde. Ekran büyüklüğü sorun olmayacaksa 12 Mini. Bir de iki model arasındaki 1600 TL fark çok. S21 serisi ve S20 FE Snapdragon daha mantıklı fiyat performans açısından.

Kankam bugün Iphone 12 Mini, 11 ve S21 FE'yi gözle görme ve test etme şansım oldu.

S21 FE açıkcası pek gözüme güzel gelmedi nedense.
Iphone 11 ve 12 ekranını karşılaştırınca gerçekten gözle görülür net bir fark gözlemledim.
Fakat Iphone 12 Mini hoşuma gitmeme rağmen şuan ki kullandığın Note 10 Pro 6.67 inç olduğu için 12 Mini'ye alışmak sıkıntı olur mu diye düşünmüyor değilim.

Bu arada şarj konusu pek sıkıntı değil.

Fiyat farkı aklımı kurcalıyor 12 Mini ve 11 arasında güzel fark var. S21 FE'yi sanırım eledim.

Herkese teşekkürler, konu devam ediyor. 11 ve 12 mini arasında kaldım. 😁

Kankam bugün Iphone 12 Mini, 11 ve S21 FE'yi gözle görme ve test etme şansım oldu.

S21 FE açıkcası pek gözüme güzel gelmedi nedense.
Iphone 11 ve 12 ekranını karşılaştırınca gerçekten gözle görülür net bir fark gözlemledim.
Fakat Iphone 12 Mini hoşuma gitmeme rağmen şuan ki kullandığın Note 10 Pro 6.67 inç olduğu için 12 Mini'ye alışmak sıkıntı olur mu diye düşünmüyor değilim.

Bu arada şarj konusu pek sıkıntı değil.

Fiyat farkı aklımı kurcalıyor 12 Mini ve 11 arasında güzel fark var. S21 FE'yi sanırım eledim.

Herkese teşekkürler, konu devam ediyor. 11 ve 12 mini arasında kaldım. 😁
12 Mini'nin bataryası küçük. 11'in ekranı çok kötü. (Bana renkleri çok soluk geldi.)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı