iPhone 11 vs 12 vs 13 vs S20 serisi

Biraz sert bir eleştiri olmakla beraber konunun özetine katılıyorum.

Konu sahibine gelecek olursak, kaliteli ürün kullanmak herkesin hakkıdır, hepimizin ilk amacı hayatını geçindirmek, yemek ve rahat bir şekilde dört duvar arasında yaşabilmek için. İkinci amaç olarak ise hayallerimizi gerçekleştirebilmek adına çalışıyoruz. Bence bu durumda böyle ürünlere yönelmemelisin. Sanırım daha yaşın da küçük ve inşallah ileride iyi maaşlar kazanabileceğin yerlere gelirsin. O yüzden bence daha düşük modellere yönelip, daha rahat alım gücün olduğu bir dönemde böyle ürünlere yönelmen çok daha mantıklı olur. Tabii ki illa almak istiyorsan da para senin paran kimsenin seni eleştirmeye hakkı yok.

Dostum ekonomi hakkında sayamayacağım kadar makale okudum, video izledim, her ne kadar ülkemizin şartları belli olsa da köle gibi çalışmaktan bıktım, en azından mutlu olacağım şeyler için çalışayım? Neden insanlara negatif duygular yüklüyorsunuz? Ben 45.000 birime telefon almayı çok mu seviyorum? Birazcıkta böyle düşünseniz iyi olur,
O zaman niye çalışıyorum kanki ben istediğimi almıyayım giymiyeyim yani ben burada kararımı vermişim gelip diyosun ki boşuna alma. Niye kardeşim? Neden yani?

Teşekkür ederim dostum düşüneceğim.

Direkt düz 13 alması daha iyi, 12 kronik bir cihaz.

O olayları düzelttiler diye biliyorum.

Teşekkür ederim

Son düzenleme:
Şu zamanlar tam S23 zamanı. Henüz 3 yıl daha güncelleme desteği var. Sonrasında 2 yıl daha sorunsuz kullanılabiliyor. 2 yıldan sonra ufaktan uygulamalarda sorun çıkarmaya başlar. Kısaca 5 sene daha kullanabilirsin. Kamerası, Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisiyle premium bir cihaz.
Apple tarafında fiyat farkı çok fazla olmadığı için 13 daha ileriye dönük olur. 14 ve 13 neredeyse aynı cihazlar. O yüzden 13 mantıklı bir seçenek. Pil ömrü konusunda en büyük ilerleme bu seride oldu zaten. 11 ekranı ve kamerasıyla çağın gerisinde kaldı. Özellikle geceleri kamerası çok verimsiz. Gündüz de ekranın parlaklığı güncel cihazlara göre çok geride kalıyor. Günümüzde orta sınıfta bile 1000 nit üzeri parlaklığa çıkıyor ekranlar. OLED olmamasına girmiyorum bile. O yüzden S23 alınabilecek paraya İPhone 11 alınmaz diye düşünüyorum.

Sen o boş boğaz asalak insanların ne dediğini boş ver. Ne istiyorsan git al bütçen el veriyorsa.

40bin düz 13e vereceğime 38bin s24 e veririm daha iyi hem 7 yıl güncelleme desteği var. Benim tercihim s24ten yana olur iphone almayı tercih etmezsim sırf apple diye

1 sene önce 11 aldım pişmanım ekranı iyi diyenin gözü görmüyordur pixel sayılıyor resmen 11-12 almayın 13 alınabilir.

Ben S24 geçmeyi düşünüyorum 11'den.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…