iPhone 11 vs 12 vs 13

Daniel59

Decapat
Hocam fiyat ve kalite açısından beni üzmeyecek telefon arıyorum. Bütçem çok yok, iPhone 14-15 alamam ama iPhone 11/12/13 arasından hangisini önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam fiyat ve kalite açısından beni üzmeyecek telefon arıyorum. Bütçem çok yok, iPhone 14-15 alamam ama iPhone 11/12/13 arasından hangisini önerirsiniz?
Hiçbiri. 2.el 13 Pro seçmelisin zorlayıp. Bu telefonlar çağ dışı ve hurda cihazlar. F/P falan da değiller, komik kaçıyor. F/P cihazları Apple’da Pro serileridir.

11 çok eskidi, ekran paneli berbat sapsarı. 12 kullanıyorum batarya diğer ikisinden de berbat. iOS 18 ile hatrı sayılır seviyede yavaşladı, 19 gelince düşünemiyorum. Satmaya kalksan piyasası yok. İlla iPhone alacağım diyorsan 13 al. Ama ben tavsiye etmiyorum. Android tarafında Honor 200 Pro iyidir asla üzmez. Kamera olarak orta segmentte en iyisi, arayüz iOS gibi iPhoneden geçenler zorlanmıyor. Ben de biraz göz attım gerçekten kolay ve akıcı. AI özellikleri de çok kullanışlı ve arayüz gerçekten çok estetik. iPhone takıntın yoksa almaman senin kârına.
Kısa bir düzenleme: Yurtiçi istiyorsan ve yine illa iPhone olacaksa 13 Pro, yurtdışı da olur diyosan 30-35K bandında 15 Pro/Pro Max al. Yurtdışına ve androide yine okey isen o şekilde de öneri yaparım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı