iPhone 11 vs 12

Hocam peki 13 yerine daha güçlü ve uzun giden android telefonlar nelerdir? Daha önceki deneyimlerden dolayı android uzun gitmez dedim ama giden modeller var mıdır?
Samsung Note 10 kullanıyorum hala mükemmel ilk günkü performans gibi. Yani amiral gemisi alman lazım s23 serisinden

Yarın ikisinden birini alacağım aralarında 10.000 TL gibi bir fark var. Bundan önce Xiaomi kullanıcısıydım. 12'yi almak istiyorum ama 10.000 TL farka değer mi?
11 kullanan biri olarak 11'in devri şuan geçti. en kötü 12 eğer imkan varsa 13 alın derim.

Hocam peki 13 yerine daha güçlü ve uzun giden android telefonlar nelerdir? Daha önceki deneyimlerden dolayı android uzun gitmez dedim ama giden modeller var mıdır?
O kadar para verip Android almanızı pek önermiyorum. iPhone 13 sizi 5-6 yıl götürür. Android telefonların maksimum ömrü 3-4 yıldır. 2. el olarak sattığınızda da Android'ler çok para etmez, iOS'lar yine yüksek fiyatlara satılır. Yani kısacası yüksek bütçede iOS almak daha akıl kârı olur.

Yarın ikisinden birini alacağım aralarında 10.000 TL gibi bir fark var. Bundan önce Xiaomi kullanıcısıydım. 12'yi almak istiyorum ama 10.000 TL farka değer mi?
Hocam kendim 12, ailem 11 kullanıyor. Ekran kalitesi olarak deli gibi bir fark var. 12’nin ekranı gerçekten çok daha iyi ve bir sürü daha iyi yeni yanı var. Ama bahsettiğimiz para da az değil 10k. Gerçi satarken de ona göre satılıyor ama. Karar sizin.

Hocam bende 11 kullanıyorum, 12 kullanan bazı arkadaşlarım ile karşılaştırdığımda evet arada fark var, ama 10 bin TL'ye değecek bir fark yok.

O paraya alacağı amiral gemisi de iPhone kadar götürür. İkinci el kısmında haklısınız ama Android'lerin ömrü konusu doğru değil.

Ya 13, ya da S23 derim ben. Ki S23 piyasadaki en mantıklı cihazlardan. 13 de aynı şekilde. Ama S23 fiyatı özelliklerine göre makul bir seviyede kalıyor.

İki telefonu da önermememin sebebi 11 eskidi, 12 ise 11'in süslü hâli.

Bence de, hatta 10k fark verileceğine 4k daha verip 13 almak daha mantıklı duruyor.
Katılıyorum.

O paraya alacağı amiral gemisi de iPhone kadar götürür. İkinci el kısmında haklısınız ama Android'lerin ömrü konusu doğru değil.
Hocam en iyi Android telefonu bile alsanız gideceği maksimum süre 5 yıldır. Apple tarafında telefonları güncelleme desteği kesildikten sonra da 2-3 yıl kullanabilirsiniz, telefon ihtiyaçlarınızı yeterli düzeyde karşılar. Buna en büyük örnek iPhone 6 veya 7. Android'de bir kaç yıl içinde telefon yavaş yavaş çöp oluyor. Özellikle Xiaomi telefonlar. Android alıncaksa Samsung'un en son çıkan modellerinden başka telefon tercih edilmemeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…