iPhone 11 vs 13 vs 15 vs S23 vs S23 Ultra

Alınabilecek minimum iPhone'u 13-14 görüyorum. Apple kısmında 15, Samsung kısmında S24 hatta o bütçelere muhtemelen S25 alabileceksin. Android severim dersen öneririm.

Şahsen iPhone 11 hiçbir zaman önermem. Kötü pil performansı ve IPS ekranı ile Android tarafına nazaran çok handikaplı. Samsung vs Apple kısmınıda şöyle belirtiyim, hangi işletim sistemini istiyorsanız onu alın.

Apple konusunda şuda var. Herzaman en iyisini almanız daha karlı olur, özellikle pil için Plus/Pro Max versiyonlar daha mantıklı. Tabi fiyatlar kazık. S23 Ultra ve S23 ise cidden sağlam cihazlar. S23, iPhone 13'e nazaran çok daha iyi bir cihaz. S23 Ultra'da iPhone 15'e nazaran daha artıları olan cihaz ama IOS istiyorsanız pek bir önemi yok bunun. Tabi tek derdiniz merak gidermek ise iPhone 13 alın ve 1 ay kullanıp, aynı fiyata satın. Piyasası çok canlı sonuçta, sonrasında ömürlük cihaz düşünürsünüz.

11 alırsan yazılım desteği kesilmesi durumu var ,Samsung yıllar sonra oyun açmaz olayı "S" serisi içi konuşuyorsak tamamen yanlış ,batarya düşüklüğü ile ısınmanın bir bağlantısı yok ,34 bin Tl gibi bütçelerde S24+ İphone 13'den tartışmaya açık olmayacak şekilde daha iyi ,İphone 13 cihazının şu an iyi bir cihaz olduğu açık ancak 6 yıl sonra kullanılabilir olup olmayacağı tartışma konusu

Cevaplar için teşekkürler. Tabiri caizse ömürlük bir iPhone 13 istiyorum ve bu da benim kullanımıma bağlı tabii. iPhone 13'ün güncelleme desteği sanırım 2027 de bitiyordu. Güncelleme desteği bitince WhatsApp kapanıyor mu?

WhatsApp ayrı bir destek sunmakta, Apple'ın güncelleme ömrüne bağlı kalmıyorlar.

Kapanma durumu yok ancak 60 hz herhangi bir telefon almanı önermem biraz daha çıkıp 13 Pro veya aynı paraya her anlamda daha iyi olan S'24+ öneririrm

Umarım nefsime yenik düşüp bir anda iPhone 11 almam...
Şahsen o çirkin kasası ve ekranı ile gördükçe irilti oluyorum, Abartıyor olabilirim ama Amoled/OLED ekranlı diğer cihazlara bakarsanız anlarsınız ne demek istediğimi. Özellikle iPhone 12 ile o iğrenç çerçeveleri çok daha iyi hale getirmişlerdi.

Ekranı şu an piyasadaki 6.000TL'ye satılan dandik Android'ler gibi. Bu verdiğin paraya göre berbat
DCI P3 renk gamutu ve yüksek kontrast oranı ile aslında o Android cihazlardan bariz iyi gözükmekte. iPhone 7 bile Redmi Note 8, P Smart 2019 gibi cihazlardan çok daha iyi duruyor ama en ucuz bir Amoled ekrandan bile daha sönük. Mi 9T cihazıma nazaran çok kötü duruyordu, iPhone 11.
Bu cihazın çok sevdalısı var cidden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…