iPhone 11 vs Android

Bütçe
14000
Apple'ın panellerini de Samsung üretiyor. Ek olarak AMOLED yanığı sadece Samsung'a özel değil, bütün OLED ve AMOLED kullanan telefonlar için geçerli bir durum.
Haklısınız fakat Samsung cihazlarında çok daha yüksek parlaklık sunuyor. Zaten cihazların son parlaklık durumunu kıyaslarsanız durumu görebiliyorsunuz. Hem uzun vadede Samsung cihazların performansı düşüyor.

Haklısınız fakat Samsung cihazlarında çok daha yüksek parlaklık sunuyor. Zaten cihazların son parlaklık durumunu kıyaslarsanız durumu görebiliyorsunuz.
12 Mini'nin 1200 nit parlaklığı var maksimumda. Samsung S21 ve S22'nin de 1300 nit parlaklığı var maksimumda. 100 nitten bir problem çıkmaz.
Hem uzun vadede Samsung cihazların performansı düşüyor.
Amiral gemisi modellerinde bu sorun yaşanmıyor ama ara model bir cihaz alırsan evet düşüyor.

12 Mini'nin 1200 nit parlaklığı var maksimumda. Samsung S21 ve S22'de 1300 nit. 100 nitten bir problem çıkmaz.

Amiral gemisi modellerinde bu sorun yaşanmıyor ama ara model bir cihaz alırsan evet düşüyor.
Kendim kullandığımdan biliyorum. Güneşin altında çok daha yüksek parlaklığa ulaşıyorlar. Hatta bu sitede 1750 nit parlaklığa çıkabildiğini söylüyor. iPhone normalde 800 nit fakat o da büyük ihtimalle güneşin altında 1200 nit parlaklığa çıkıyor. Belirtmek isterim Note 8, A70 ve Note 4 telefonlarını kullandım bütün hepsinde Amoled yanığı oldu. Note 8 cihazım 2 yılın sonunda ekranı neredeyse çok kötü bir hal aldı.

2022 yılında iPhone 11 alınmaz.

Kesinlikle Android seçmelisin ve seçeceğin marka bence Samsung olmalı.
iPhone 6-7-8 için falan asla alınmaz 2022 yılında deseniz anlarım fakat iPhone 11 için bu söylem biraz ters teper bence.

Bunlar aylık diye tahmin ediyorum ve aslında benim depolama konusunda çok sıkıntı çekeceğimi düşünmüyorum düzenli olarak kullanmadığım video ve fotoğrafları da PC'ye attığım için.
Bilgisayara atmasanız bile kendi ayarı mevcut onu açtığınız takdirde fotoğrafları iCloud üzerinde tutuyor ve telefon hafızasında yer kaplamıyorlar.

Telefonun hafızasında yer kaplıyor yanlış bilgi vermeyelim. Normalde kapladığından çok daha az kaplıyor fakat gene telefonda yer kaplıyor. 50 GB iCloud paketini kullanan birisi olarak 64 GB telefon alan pişmanlık yaşar.

Kişiden kişiye göre değişir bence.

Gördüğünüz üzere neredeyse hiç yer kaplamıyor. Baktığımda 500 MB olarak gözüküyor. Benim bu kalan yeri doldurmam için ciddi anlamda uygulama indirmem veya bir uygulamanın önbelleğinin ciddi anlamda dolması gerekiyor. Kaldı ki gördüğünüz üzere 6 GB'lık kullanmadığım uygulama varmış. Yani dediğim gibi kişiye göre değişir.

iPhone 11 ekranı pek iyi değil ve gereksiz pahalı temiz 2. el bulabilirseniz öyle bakın derim.

Kullanılmıştır tabii sergileniyor sonuçta.

Peki.

Ben de 64 GB bana yeter diye düşünüyorum o yüzden depolama konusunda pek şüphem yok.

Son düzenleyen: Moderatör:

Neredeyse iPhone 14 çıkacak ve iPhone 11 telefonunu almak ve 10.000 liradan fazla vermek saçmalık segmentinde daha iyi telefonlar var Android tarafında.

Neredeyse iPhone 14 çıkacak ve iPhone 11 telefonunu almak ve 10.000 liradan fazla vermek saçmalık segmentinde daha iyi telefonlar var Android tarafında.
Doğru fakat diğer modellere nispeten ucuz iPhone arayanlar için iyi bir alternatif. En azından 6S çöpü gibi değil. Zaten iPhone 11 o parayı hak etmiyor onda problem yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…