iPhone 11 vs. iPhone 12 mini

Muyan

Hectopat
Yer
Papa's Pizzeria
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar bildiğiniz üzere yakın zamanda SE 2020 alacaktım fakat işler beklendiği gibi gitmedi. Yeni telefon hayallerim 2021 yazına sarktı ve ben de o zamana kadar SE 2020'den nazaran biraz daha üst düzey modellere çıkmayı planlıyorum. Planım şu: iPhone 11 128 GB 7500-8500₺ arasında kalmaya devam ederse onu; iPhone 12 mini 8000-9500(Max)₺ arasında resmi fiyatı olursa 12 mini almayı planlıyorum. Yeni nesil 12'lerde A14 bionic var ve bu A13 Bionic'e göre hem daha az güç tüketimi hem de iOS sistemine daha çok performans sağlıyor. Bu arada en önemli notu söyleyeyim "ekran boyutu ve küçük/büyük batarya kapasitesi konusunda hiçbir sıkıntım yok."

iPhone 11'in öne çıkacağı nokta boyut ve batarya olur. iPhone 12 Mini küçük görünse de ekranı iPhone 6-7-8 Plus'tan daha büyük. Ben 12 tercihe ederdim kesinlikle. Ancak pil performansında iPhone 11 kesinlikle daha önde olacaktır.

12 Mini'nin ekran boyutu Plus modellerden daha küçük.

Boyu daha uzun, eni daha kısa. Daha kullanılabilir bir ekrana sahip. 6 Plus ve 12 Mini karşılaştırması.

1605898189515.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı