iPhone 11 vs. iPhone 12 mini

@kcg neyi düşüneyim göz var izan var ölç biç daha uzun daha dar bir ekran. Ben de Plus cihazı kullanıyorum ve gerçekten leş gibi ekran. Daha uzun daha dar ekran her zaman daha iyidir. Daha dar olduğu için ekran boyutu daha düşük görünebilir ancak daha uzun olması daha avantajlı. Plus'ta el diğer tarafa uzanmıyor ki.

iPhone 11 128 GB modelleri 7500-8000 arası, iPhone 12 mini modelleri 9500-10000 arası olacak gibi gözüküyor. Arada ortalama 2000TL fark da olabilir.

Plus'ta el diğer tarafa uzanmıyor ki.

Bu güzeldi, çok doğru. İlk böyle bir Plus telefonu elime aldığımda yaşlı adamlar gibi telefonu sol elde tutup, sağ işaret parmağımla ekrana dokunuyordum. Tek elle telefonu kontrol etmenin rahatlığı bambaşka.

Plus'ta el diğer tarafa uzanmıyor ki.
Plus’ta ekran da büyük ayrıca çerçevelerde kalın, tek el ile kullanılmıyor. İşte bu yüzden büyük ekranları sevmiyorum. 12 mini tam ideal boyut benim için ama pahalı olcak gibi. Bu yüzden SE 2 tercih ettim.

Son düzenleme:
Apple yanlış açıklamış demek ki hocam.

Hocam fiyat belli oldu 64GB 12 Mini 9.999TL. Biraz daha beklerseniz SE gibi, 11 gibi zamanla oluşan online satıştaki fiyatların farkıyla dediğiniz fiyatlara inebilir ve alabilirsiniz. Tabi zam gelmezse. Doğru hesapladıysam 7.5$ civarından hesaplanmış, 4200TL vergi koyulmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…