kokooorec Hectopat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 151 Çözümler 1 29 Ağustos 2023 #11 BehzatAmirim dedi: Yenilenmiş/teşhir ürünü alacağına temiz ikinci el iPhone 13 Pro al. Rehber: İkinci el iPhone alırken nelere dikkat edilmeli? 1-iCloud Hesabı Kontrolü; • Alacağınız cihazda ilk bakacağınız yerlerden olmalı. Yoksa aldığınız cihaz çöp olabilir. Ayarlara girdiğinizde yukarıda "iPhone'unuza Giriş Yapın" yazmalı. Eğer iCloud hesabı mevcutsa sahibine çıkış yapmasını söyleyin. Harici cihazı almayın. 2-IMEI Kontrolü; •... www.technopat.net Genişletmek için tıkla... İkinci elde taksit olmadığı için sıfır düşünüyorum hocam.
BehzatAmirim dedi: Yenilenmiş/teşhir ürünü alacağına temiz ikinci el iPhone 13 Pro al. Rehber: İkinci el iPhone alırken nelere dikkat edilmeli? 1-iCloud Hesabı Kontrolü; • Alacağınız cihazda ilk bakacağınız yerlerden olmalı. Yoksa aldığınız cihaz çöp olabilir. Ayarlara girdiğinizde yukarıda "iPhone'unuza Giriş Yapın" yazmalı. Eğer iCloud hesabı mevcutsa sahibine çıkış yapmasını söyleyin. Harici cihazı almayın. 2-IMEI Kontrolü; •... www.technopat.net Genişletmek için tıkla... İkinci elde taksit olmadığı için sıfır düşünüyorum hocam.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.354 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #12 kokooorec dedi: İkinci elde taksit olmadığı için sıfır düşünüyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Kredi kartına taksitlendirip alabilirsin.
kokooorec dedi: İkinci elde taksit olmadığı için sıfır düşünüyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Kredi kartına taksitlendirip alabilirsin.
4 495256 Hectopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 3.236 Çözümler 4 29 Ağustos 2023 #13 BehzatAmirim dedi: Yenilenmiş/teşhir ürünü alacağına temiz ikinci el iPhone 13 Pro al. Rehber: İkinci el iPhone alırken nelere dikkat edilmeli? 1-iCloud Hesabı Kontrolü; • Alacağınız cihazda ilk bakacağınız yerlerden olmalı. Yoksa aldığınız cihaz çöp olabilir. Ayarlara girdiğinizde yukarıda "iPhone'unuza Giriş Yapın" yazmalı. Eğer iCloud hesabı mevcutsa sahibine çıkış yapmasını söyleyin. Harici cihazı almayın. 2-IMEI Kontrolü; •... www.technopat.net Genişletmek için tıkla... O paraya S23 bile geliyor. Bence ikinci el 11 Pro'ya da 12 Pro al.
BehzatAmirim dedi: Yenilenmiş/teşhir ürünü alacağına temiz ikinci el iPhone 13 Pro al. Rehber: İkinci el iPhone alırken nelere dikkat edilmeli? 1-iCloud Hesabı Kontrolü; • Alacağınız cihazda ilk bakacağınız yerlerden olmalı. Yoksa aldığınız cihaz çöp olabilir. Ayarlara girdiğinizde yukarıda "iPhone'unuza Giriş Yapın" yazmalı. Eğer iCloud hesabı mevcutsa sahibine çıkış yapmasını söyleyin. Harici cihazı almayın. 2-IMEI Kontrolü; •... www.technopat.net Genişletmek için tıkla... O paraya S23 bile geliyor. Bence ikinci el 11 Pro'ya da 12 Pro al.
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.093 Çözümler 40 29 Ağustos 2023 #14 kokooorec dedi: 11 Pro Max düşünüyorum linki şuraya bırakayım. PTTAVM: İPHONE 11 PRO MAX 64 GB İPHONE 11 PRO MAX 64 GB www.pttavm.com Üstteki linkteki teşhir ürünüymüş. Nasıl? Arkadaşlar 14 düşünüyordum zaten ama içimden dedim niye bir telefona 50k gibi bir rakam ödeyeyim. Yani 11 veya 12 gibi telefon beni idare eder dedim. Genişletmek için tıkla... Kutu muadil garanti 3 ay çizik vs riski var sıfır değil kullanılmış bu riskleri göze alsan da alınmaz bir iPhone 13 Pro almalısın bunu alacağına ikinci el al.
kokooorec dedi: 11 Pro Max düşünüyorum linki şuraya bırakayım. PTTAVM: İPHONE 11 PRO MAX 64 GB İPHONE 11 PRO MAX 64 GB www.pttavm.com Üstteki linkteki teşhir ürünüymüş. Nasıl? Arkadaşlar 14 düşünüyordum zaten ama içimden dedim niye bir telefona 50k gibi bir rakam ödeyeyim. Yani 11 veya 12 gibi telefon beni idare eder dedim. Genişletmek için tıkla... Kutu muadil garanti 3 ay çizik vs riski var sıfır değil kullanılmış bu riskleri göze alsan da alınmaz bir iPhone 13 Pro almalısın bunu alacağına ikinci el al.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.354 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #15 495256 dedi: O paraya S23 bile geliyor. Bence ikinci el 11 Pro'ya da 12 Pro al. Genişletmek için tıkla... iOS istiyorsa mantıklı. 12 Pro’da mantıklı ama 11 Pro bütçesinde 12 mini alırdım ben.
495256 dedi: O paraya S23 bile geliyor. Bence ikinci el 11 Pro'ya da 12 Pro al. Genişletmek için tıkla... iOS istiyorsa mantıklı. 12 Pro’da mantıklı ama 11 Pro bütçesinde 12 mini alırdım ben.
4 495256 Hectopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 3.236 Çözümler 4 29 Ağustos 2023 #16 BehzatAmirim dedi: iOS istiyorsa mantıklı. 12 Pro'da mantıklı ama 11 Pro bütçesinde 12 mini alırdım ben. Genişletmek için tıkla... 12 mininin kasası küçük işlemci daha iyi olsa da erken throttle yiyor ve telefotosu yok
BehzatAmirim dedi: iOS istiyorsa mantıklı. 12 Pro'da mantıklı ama 11 Pro bütçesinde 12 mini alırdım ben. Genişletmek için tıkla... 12 mininin kasası küçük işlemci daha iyi olsa da erken throttle yiyor ve telefotosu yok
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.354 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #17 495256 dedi: 12 mininin kasası küçük işlemci daha iyi olsa da erken throttle yiyor ve telefotosu yok Genişletmek için tıkla... Çok aşırı ısınmıyor bence. Telephoto kullanacak arkadaşa kalmış. Bana fazla fark etmiyor
495256 dedi: 12 mininin kasası küçük işlemci daha iyi olsa da erken throttle yiyor ve telefotosu yok Genişletmek için tıkla... Çok aşırı ısınmıyor bence. Telephoto kullanacak arkadaşa kalmış. Bana fazla fark etmiyor