iPhone 11 vs iPhone 12

Haklısın ama ben daha çok pcde uğraşan biriyim o kadar hafıza bana çok gereksiz şuanki telefon 256 GB 60 GB dolu sadece

Yurt dışına bulaşma 2.el temiz 13 al kontrol ederek alırsan sıkıntı çıkmaz.

11 de 12 de alınmaz yurt dışı cihaz almanızı öneririm 11 artık çağ dışı bir cihaz 12 de yavaş yavaş ömrünü tamamlıyor. Ayrıca ikinci el 13 D alabilirsiniz ama düz model önermem.

11 de 12 de alınmaz yurt dışı cihaz almanızı öneririm 11 artık çağ dışı bir cihaz 12 de yavaş yavaş ömrünü tamamlıyor. Ayrıca ikinci el 13 D alabilirsiniz ama düz model önermem.

Yurt dışı de ne oluyor

Yurt dışı nedir be güzel kardeşim. Garanti desen yok, 4 ay telefonda hat kullanılmıyor yarın yasayla değişiklik olsa ortadasın.

Yurt dışı de ne oluyor.

Hocam alırken çift hat alıyorsunuz sonra her yıl 4+4 olarak 8 ay kullanılıyor bu süre her sene yeniliyor geriye kalan 4 ay ise eski bir iPhone 6S-SE1 alarak icolud arama yönlendirme ile kullanıyorsunuz ama yine oyun oynarken video izlerken yurt dışı cihazı kullanıyorsunuz 4+4 ay 1.SIM için 4 ay 2. SIM için 4 ay olarak kullanılıyor bende bu şekilde kullanıyordum.
Ama @Blackbeard hocamın dediği gibi bir yasa çıksa ortada kalıyorsunuz.

Kendim s22 nişanlım iphone 11 kullanıyor iş arkadaşlarımın çoğu da iphone 12 kullanıcısı telefonların artı/eksi yönlerine değinelim. Samsung s22 iki iphone modelindende çok üstün ekran ve kamera kalitesine sahip ancak iphone 11 dahi kızıl ötesi ile yüz okuyor geceleri kilit açılıyorken samsung bunu kamera ile yapmakta bu geceleri veya karanlıkta kilit otomatik faceid ile açılamıyor demek. Benim tercihim s23 olurdu. Şarj batarya olaylarını dert etme günümüzde telefonlar 40 dakikada 100/100 şarj oluyor.

2 ay önce aldığım iPhone 12 128 GB telefonumu akrabam bana 14'ü verince satmaya karar verdim. Düşünürsen "neredeyse" sıfır cihazı uyguna verebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…