iPhone 11 vs iPhone SE 2022

Samsung A10 gibi rezil bir telefonu 4 yıl kullandıktan sonra IPhone'a geçmeyi düşünüyorum, bu ikisinden hangisi günlük kullanım ve arada oyun için sıkıntı çıkarmaz?
Kamera, pil ve ekran gibi özellikler de önemli benim için.

SE de almam 11 de. Direk XS alırım ekranı OLED. Aynı anda kasası da ağır. 11 gibi teneke almayın. XS modelini küçültüp kötü ekran ve kasayla size kakalıyor herifler.

Hocam oyun performansı açısından ikiside aynı fakat deneyimi konusunda bambaşka seviyedeler. SE 2022 batarya, ekran boyutu ve ön kamera açısından zayıf.

SE de almam 11 de. Direk XS alırım ekranı OLED. Aynı anda kasası da ağır. 11 gibi teneke almayın. XS modelini küçültüp kötü ekran ve kasayla size kakalıyor herifler.
Hocam bence direkt sıfır 11 alınmaz.

Hocam oyun performansı açısından ikisi de aynı fakat deneyimi konusunda bambaşka seviyedeler. SE 2022 batarya, ekran boyutu ve ön kamera açısından zayıf.

Hocam bence direkt sıfır 11 alınmaz.

Ben 11 Pro ile başladım bu Pro serisine şu an 12 Pro ile devam ediyorum, iyi ki düz 11 almamışım. Tamamıyla teneke.

İkisi de değil. İkinci el 11 Pro'ya da 12 Pro almanı tavsiye ederim.

11 Pro şu an 40ktl fiyatında neredeyse internette, o kadar para verebilecek olsam IPhone'un kendi sitesinden düz 14 alırım zaten dostum.

Tam bir ergen velet telefonu. 14 ile 11 birlikte. İşime gelse BlackBerry alırım.

İkinci ele pek güvenemiyorum ya illa bir sıkıntı yaşarım gibime geliyor garanti olmadan rahat edemıyorum.

2.el yerine yenilenmiş baksam nasıl olur mecbur kalacaksam.
Garantiye güvenme 2. El den aldığın daha güvenilir ki adamı biliyorsun. Garantide muhatabın olmuyor.

İkinci ele pek güvenemiyorum ya illa bir sıkıntı yaşarım gibime geliyor garanti olmadan rahat edemıyorum.

2.el yerine yenilenmiş baksam nasıl olur mecbur kalacaksam.

Yenilenmiş cihaz almak ikinci el almaktan daha riskli. 0 alacaksan 12 mini almaya çalış. Neredeyse 4 yaşına girecek olan IPS panelli 11'e 20k TL vermek mantıklı değil. SE 2022 de işlemci dışında eski kasalı bir iPhone. Onada 19k TL vermek mantıklı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…