iPhone 11 vs iPhone SE 3.nesil

Hocam 12 Pro modelini bende düşündüm ama bu sefer de 13 mü 12 Pro mu diye arada kaldım sanırım artık bu ikisinden birine bakacağım. Dediğiniz gibi 11 çok eskidi.

Son düzenleme:
Hocam 12 Pro modelini bende düşündüm özellikle ekranı 120Hz olduğu için ama bu sefer de 13 mü 12 Pro mu diye arada kaldım sanırım artık bu ikisinden birine bakacağım. Dediğiniz gibi 11 çok eskidi.

İkisi de 60Hz panel ancak 12 Pro kamera ve sensör bakımından önde.

Hocam 12 Pro modelini bende düşündüm ama bu sefer de 13 mü 12 Pro mu diye arada kaldım sanırım artık bu ikisinden birine bakacağım. Dediğiniz gibi 11 çok eskidi.
12 Pro, birçok yönden iyi cihaz. Kamera, kasa ve RAM artısı ile önde. 12 Pro bakın derim.

Apple sadece SE3 modeliyle mi aklınızla dalga geçiyor acaba. Adam yerine koysa müşterilerini telefonlara 60Hz koymayı bırakır.

İkisini de önermiyorum. 2'si de eskidi artık. IPS'e 3. nesile güncelleme gelecek fakat o da kasası falan kötü. Bence bütçe söyleyin önerelim biz.

Apple sadece SE3 modeliyle mi aklınızla dalga geçiyor acaba. Adam yerine koysa müşterilerini telefonlara 60Hz koymayı bırakır.

Kesinlikle katılıyorum. Ancak müşteriler kendini adam yerine koymuyor desek daha doğru olur. Beğenmediğimiz 60Hz ekranla gelen iPhone 15 bu sene 15 Pro Max'ten sonra en çok satan cihaz olmuş. O yüzden şikayet etsen kaç yazar alanlar olduktan sonra

Kendine saygısı olmayan adama ben bir şey diyemem. 15'in çok satmasının sebebi fakir fukaranın elma sevdası. Pro Max'e güç yetiremiyor gidiyor düz alıyor. Yazık.

Kendine saygısı olmayan adama ben bir şey diyemem. 15'in çok satmasının sebebi fakir fukaranın elma sevdası. Pro Max'e güç yetiremiyor gidiyor düz alıyor. Yazık.
Dostum Türkiye pazarı değil mesele. Tüm globalde satışının önde olması enteresan. 800 dolar veren orada 1000 dolar verip Pro’sunu da almayı bilir mesele o değil bana göre.

Eğer uzun ömürlü olsun diyorsanız SE 3. kısa süre büyük ekranda kullanayım diyorsanız 11.

Dostum Türkiye pazarı değil mesele. Tüm globalde satışının önde olması enteresan. 800 dolar veren orada 1000 dolar verip Pro'sunu da almayı bilir mesele o değil bana göre.

Yurt dışında da var tabii. 200 dolar az para mı? Mesele bu tabii ki. Hani dalga geçerler "ergen küçük kız en iyi telefon iPhone 11 diyor" diye. Aynı olay elma logosuna olan tapınma isteği. Elma olsun da bir ay aç kalayım deyip borç harç almaya çalışıyorlar, Pro Max alamayınca da düz alıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…