iPhone 11 vs iPhone X

Efe Kirwe

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu sıralar 2. el telefon bakıyorum ama bu iki seçenekten hangisini almam mantıklı bilmiyorum. Bütçem 15-16 bin lira bandında. İlk başta iPhone 11 almayı düşündüm ama iPhone X alsam paramın bir kısmı cebimde kalacak ayrıca pek bir farkları yok gibi işlemci dışında. Güncelleme takıntısında da değili güncelleme alması önemli değil. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Hocam 2. el telefon biraz sıkıntı özellikle yenilenmiş alacaksanız uzak durun. Bunlara takılmıyor güncelleme de önemli değil diyorsanız 11 daha mantıklı belli bir süre götürür en azından.

Açıkça söyleyeyim ikisini de almak yerine android samsung bir alternatif bakardim ama illa iphone istiyorsan ikisinin arasindan 11 almani tavsiye ederim.

Hocam yurt dışı 13 yurt içi de X im var, X'ide aktif kullanıyorum hala hızlı bir cihaz 13 iOS sürümü ve kamera hariç çok farkı yok.

Ben bu paraya kutulu açılmamış Samsung A54 alırdım.

Hocam 2. el telefon biraz sıkıntı özellikle yenilenmiş alacaksanız uzak durun. Bunlara takılmıyor güncelleme de önemli değil diyorsanız 11 daha mantıklı belli bir süre götürür en azından.

Tekrar yenilenmiş telefon almak gibi bir hata yapmayacağım hiç açılıp tamir görmemiş 2. el cihaz bakıyorum birkaç tanede buldum onlara bakıyorum şimdi.

Hocam alacaksam zaten XR alırım ekran boyutundan ötürü.

Samsung al diyen arkadaşlar 1-2 sene sonra telefon patates olunca da aynısını yazmazlar umarım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…