iPhone 11 vs iPhone XS Max vs Galaxy S22

Thersha

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar geçen gün iPhone 12 vs S22 diye bir konu açmıştım fakat iPhone 12 bütçemi aşacak gibi. Sizce bu üçünden hangisi? Bence S22 en iyisi fakat yakın zamanda Apple ekosistemine dahil olacağım. Sizce sırf Apple ekosistemi diye iPhone alınır mı? Ve XS Max mi yoksa iPhone 11 mi daha iyi sizce?

S22 daha çok fiyatını hak eden bir model.
Apple yazılım anlamında daha iyi tabii.

Ekran ve kamera XS Max daha iyi 11'den. XS Max'in 4 yıllık cihaz olduğunu düşünürsek şu durumda S22 de düşünülebilir.
Evet ekranı çok daha iyi. Ama xs max yakında güncelleme almayacak sanırım. Bu arada Apple ekosistemine rağmen S22 diyorsunuz değil mi?
S22 daha çok fiyatını hak eden bir model.
Apple yazılım anlamında daha iyi tabii.
Apple ekosistemine rağmen S22 diyorsunuz değil mi?
Kamera olarak XS Max, 11'den daha iyi değil.

Fiyat performans olarak S22 mantıklı.
Hocam Apple ekosistemine rağmen S22 diyorsunuz değil mi?
Apple ekosistemine rağmen S22 diyorsunuz değil mi?

Bu arada fiyat bandı maks. 16.000₺ olan ve bu cihazlardan daha iyi olduğunu düşündüğünüz cihazları da söyleyin lütfen.

Elinde Galaxy Buds 2 de vardı sanırsam. İkisi de memnun eder. Diğer konunda Iphone 12 alacağım diyordun kararını o yönde vermiştin diye sanıyorum.
Evet elimde Buds 2 var. iPhone 12 alacaktım ama fiyatı çok yüksekmiş haberim yoktu. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…