1 189454 Kilopat Katılım 4 Kasım 2017 Mesajlar 5.536 Çözümler 6 29 Haziran 2023 #11 unworenn dedi: Samsung M21. Yani 3 yıl veya daha uzun süreli kullanımda yavaşlama olmaz mı diyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Bunda eski nesil Exynos'un da etkisi olabilir. Şahsen uzun kullanımda sıkıntı çıkarmayacak serilerin, a3* - a5* - s serileri olduğunu düşünüyorum.
unworenn dedi: Samsung M21. Yani 3 yıl veya daha uzun süreli kullanımda yavaşlama olmaz mı diyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Bunda eski nesil Exynos'un da etkisi olabilir. Şahsen uzun kullanımda sıkıntı çıkarmayacak serilerin, a3* - a5* - s serileri olduğunu düşünüyorum.
E Erenk1905 Decapat Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 7.909 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2023 #12 unworenn dedi: Sizce hangisini. Bana kalırsa POCO daha iyi ama IPhone'nin adı var. Marka funboy'luğu yapmayın objektif olun, uzun sürede hangisi beni üzer? Genişletmek için tıkla... Uzun süreli kullanımda POCO üzer. İkisi arasında iPhone 11 hem daha kaliteli hem de daha uzun ömürlü bir cihaz.
unworenn dedi: Sizce hangisini. Bana kalırsa POCO daha iyi ama IPhone'nin adı var. Marka funboy'luğu yapmayın objektif olun, uzun sürede hangisi beni üzer? Genişletmek için tıkla... Uzun süreli kullanımda POCO üzer. İkisi arasında iPhone 11 hem daha kaliteli hem de daha uzun ömürlü bir cihaz.