iPhone 11 vs Realme GT2

DryChicken

Hectopat
Merhaba iPhone 11 64 GB kullanıcısyım garantisinin bitmezine 4 aylık bir süre kaldı ekranı değişti daha önce orijinaliyle. Bugün bir teklif geldi Realme GT2 12 GB RAM 256 GB hafızası varmış. 3 aylık cihaz sizce takas etmeye değer mi? İşlemcisi Snapdragon 888 ısınıyor ekranda AMOLED yanığı yapar mı? Oyun oynamıyorum oynarsam bir tek Wild Rift giriyorum.

Yazılım için iPhone 11 alırdım, oyun performansında hangisi daha iyi tam olarak bilmiyorum.

İphone'ye alıştığın için o telefonu eline aldığın an eski telefonunu geri özlersin. Fan olduğumdan değil ama iki seçenek arasından İphone daha iyi.

Realme GT2 öneririm.

Bence değmez. Hep yazıyorum. Üç işlemciden uzak durmak lazım. Bunlar; Exynos 990, 888, 8 gen 1.

Oyun için GT2 ideal.
Çok ısınıyor ve zamanla amoled yanığı yapıyor diye yorumlar görmüştüm doğru mudur?
Yazılım için iPhone 11 alırdım, oyun performansında hangisi daha iyi tam olarak bilmiyorum.
Şuan 11 kullanıyorum memnunum çok öyle fps bağımlısı değilim takılmasın yeter hani bir de kamera açısından nasıl olduğunu biliyor musunuz GT2 nin?
Realme GT2 öneririm.
Isınma sorunu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ben olsam iPhone 11 alırdım. Yazılımı iyi.
Evet daha önce realme kullanmadığım için arayüz iyi midir kötü müdür tam bilmiyorum. OneUI beğeniyordum hani yakın mıdır bilmiyorum.
Bence değmez. Hep yazıyorum. Üç işlemciden uzak durmak lazım. Bunlar; Exynos 990, 888, 8 gen 1.
Amoled yanığı yapar mı bu ısınma çünkü servise vermek falan beni zorlar servisi de ne kadar iyi bilmiyorum da.
Ben düşünmezdim bile.
Kaç yıl götürür beni aşağı yukarı? iphone 11 ile eşit mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…