iPhone 11 vs Redmi Note 11 Pro Plus

Kayıt uzatıyorlardı onu kaldırdılar şu an yurt dışı alıp kimlikle Gürcistan'a gir çık yapıp kaydedebilirsin ancak. 2700 lira gibi fiyatı var kayıt'ın yılbaşında 6000 civari olacak.
usta yurtdışına çıkacak yakın mesafede olsam mantıklı da. Konya'dayım :D

Xiaomi Redmi Note 11 Pro Plus aldım 13.500 ₺'ye iPhone kullanan bir arkadaşım var kendisi gördü baktı telefonuma. Bu telefon alınır mı? Bu fiyata iPhone modellerini alsaydın diyerek moralimi bozdu hata mı yaptım bunu alarak? Yardımcı olur musunuz?

Morelini bozmak istemem ama Note 11 serisi gerçekten aşırı sorumsuzca yapılan bir geçiş
10 Pro ile 11 Pro'nun arasındaki fark 31W hızlı şarj makinesi ve birkaç daha düşük ayar ve 10 Pro da 1080p 60FPS varken 11 Pro da 1080'e 30 var yani yazılımı mı kötü bilmem ama bir de +5000TL farkla :(

Morelini bozmak istemem ama Note 11 serisi gerçekten aşırı sorumsuzca yapılan bir geçiş
10 Pro ile 11 Pro'nun arasındaki fark 31W hızlı şarj makinesi ve birkaç daha düşük ayar ve 10 Pro da 1080p 60FPS varken 11 Pro da 1080'e 30 var yani yazılımı mı kötü bilmem ama bir de +5000TL farkla :(

Şu an hâlâ kullanıyorum Pro modeli değil Pro Plus modeli 1080 60 FPS video ön ve arka olarak video çekebiliyor. Pro Plus modeli 16.500 TL olmuş Teknosa da o kadar verilmez evet. Fakat bana 4-5 yıl rahat götürebilecek telefon lazımdı iPhone 11 olmuş kaç yıllık eski bir cihaz olduğuna rağmen şu an hızlı ama en az 2 yıl sonra yavaşlamaya başlayacak bir cihaz kullanım süresi açısından yeni nesil cihaz almak daha mantıklı. Android yok böyle yok şöyle demeyin telefonu temiz kullanırsan ölene kadar bile kullanırsın. Bu yöntemi IPhone'da kullanamazsın iPhone eski cihazları yavaşlatıyor yenisini aldırmak için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı