Çözüldü iPhone 11 vs S20 Ultra

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

onuracrr

Hectopat
Daha fazla  
Telefon almayı düşünüyorum. Aklımda bu ikisi var.

İkisi de farklı kulvarların telefonu. Hangisi beklentilerini karşılıyosa onu seçmelisin.

Her ne kadar S20 Ultra özellik olarak olsa da garanti konusunda berbat etrafımdaki insanlardan ve forumdaki insanlardan biliyorum bunu
Her ne kadar S20 Ultra özellik olarak iyi olsa da garanti konusunda berbat etrafımdaki insanlardan ve forumdaki insanlardan biliyorum bunu

Iphone 11 7000 TL, S20 Ultra 12.500 TL emin misin bu iki telefon arasında kaldığına?

S20 Ultra genel olarak daha iyi bir cihaz. S20 Ultra, Iphone 12 serisinin rakibi olacak.

Bu telefonları alacağına ihtimal vermiyorum.

Önereceksem de fiyat performans nedeniyle 11 önerirdim. 11 modelinin yerine de fiyat performans olarak daha mantıklı Android cihazlar var.

Seneye bu zamanlar S20 sahipleri ikinci el Iphone 7 Plus ile takas etme yolunu ararlar. 3 ay sonra da fiyatı 6-7 bin liralara düşer. Görürsün. Ben olsam XS - XS Max alırdım. Android bir telefon asla o kadar etmez, etmemeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…