iPhone 11 vs S21FE

Bütçe
12000
Oyun oynayacaksan o fiyata iPhone 11'den iyisini bulamazsın ama ekran önemli ise Samsung al.

Bu çok güzel bir cevap olmuş ama sadece batarya konusu hatalı bence yorumlardan okuduğuma göre. Iphone 11 ile S21FE batarya konusunda aynı ekran sürelerini veriyor hatta Iphone 11 1-2 saat daha fazla ekran süresi verebiliyor.

Ah samsung güzel cihaz yapıyorsun ama çok kötü bataryası var. Eski Iphone modellerinin şarjı çabuk biter diye kullanan arkadaşlarımla dalga geçerdim şimdi ben S21 FE telefonumla prizle aşk yaşıyorum. Bence daha fazla bile ekran süresi veriyor olabilir Iphone 11 modeli. S21 FE modelinin eksi yanlarına büyük harflerle batarya yazmak lazım. Ekran süresi ve batarya kullanımı kişiden kişiye değişir fakat Xiaomi'nin 2 sene önce çıkan orta segment telefonu Mi Note 10 Lite bile halen en az 8 saat süresi verebiliyor. Onu da geçtim 5 yıldır aktif kullanılan Mi6 bile daha iyi ekran süresi verebiliyor bazı durumlarda. Eğer bütçe Iphone 11'e kadar çıkıyorsa S21 FE yerine S21+ modelini de inceleyebilirsin. Belki S21+ modelin batarya kullanımı daha iyi olabilir.

S21 FE'yi belki 60Hz'ye çekerseniz IP11 ile aynı pil performansı verir onun dışında IP11 pil konusunda daha iyi bir cihaz.

iPhone XS'in bile en az 2029'a kadar hatta daha uzun bir süre güncelleme alabileceğini düşünürsek iPhone 11 sizi en az 4-5 yıl çok sorunsuz bir şekilde götürecektir ondan dolayı bence iPhone alın yani ben iPhone almanızı tavsiye ederim

Siz bunu parayı biriktirdikten sonra düşünün en iyisi. Ben geçen yaz 10.000 TL'ye bilgisayar alıcaktım para elime geçti PC 13 Bin oldu.

S21 FE alırdım. O İphone 11'in ekranı gerçekten rezalet. S21 FE'nin ekranı bambaşka bir seviye. Güncelleme desteği de uzun S21 FE'nin. S21 FE alın geçin, bütçe varsa S21 Plus bakın derim.

Oyun performansını deneyimini detaylı olarak yazabilir misin?

Kamera konusuna katılmıyorum. Video da 11 iyi fakat fotoğraf çekiminde S20 FE SD daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…