iPhone 11 vs S21FE

İphone 11'i eliniziden çıkarmak için güzel bir zaman bence

S21fe almak daha mantıklı. İşlemcisi snapdragon olan modeli almak daha iyi olur.

İkinci el o fiyata bulabilirseniz ürün de sıkıntılı değilse düşünmeden alabilirsiniz. iPhone artık para kazanmak üzerine yoğunlaşmış bir şirket olmaya başladı. Yeni model çıktıkça eski modeli bi nevi devre dışı bırakmak kadar rezil bir hareket yok. Samsung'un ne denli mükemmel bir firma olduğunu, anlaşmalı oldukları youtuberları tüm giderlerini karşılayarak koreye davet edip Samsung kampüsünü gezdirmelerinden belli zaten. Samsung > Apple ( estetik hariç :c )

S21FE öneririm.

İ11 kullanıcısı olarak senin için S21 FE önerirdim ama ben yine 11 alırdım iPhone tasarım vs çok hoşuma gidiyor şarjıds günlük kullanımda 1 gün gidiyor, kamerası yeterli hâlâ ekran kalitesine gelecek olursak öyle çok film izlemiyeceksen çok da önemli değil A71 OLED'di ben çok bir şey fark etmedim günlük kullanım için kullandığımdan eğer iPhone alıştıysanız zor olur Android kullanması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…