iPhone 11 vs S23 FE

Frema

Hectopat
Daha fazla  
İki telefon arasında kaldım. "iPhone 11" ve "S23 FE" daha önce Xiaomi kullandığım için bu sefer uzak duracağım ve bu iki telefon arasında takılı kaldım.

Bu ikisi arasından seçim yapacak olsam tercihim S23 FE olurdu.

2. elde değerini koruma durumu dışında iPhone 11'in S23 FE karşısında alınabilir hiçbir tarafı yok belki de.

Hocam çok zor bir soru. Öncelikle iOS mu istiyorsunuz Android mi ona karar verin. Burada telefonları kıyaslamak mantıklı değil ikisi de güçlü cihazlar. Kullanım tercihinize göre iOS mu Android mi kararını vermelisiniz.

İki telefon arasında kaldım. "iPhone 11" ve "S23 FE" daha önce Xiaomi kullandığım için bu sefer uzak duracağım ve bu iki telefon arasında takılı kaldım.
iPhone 11 Oled bile değil.

Bende S23 FE tarafındayım ama sankı iPhone daha bir stabil kalacakmış gibi geliyor yine de tercihim S23 FE olacak cevap veren herkese teşekkür ederim.

Zor bir soru falan değil.
Bende S23 FE tarafındayım ama sankı iPhone daha bir stabil kalacakmış gibi geliyor yine de tercihim S23 FE olacak cevap veren herkese teşekkür ederim.
Apple oldugu icin oyle geliyordur. Normal karsiliyorum artik bunu ulkemizde. Gercekligi yok zaten. S23FE cok daha iyi bir tercih olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…