iPhone 11 vs Samsung Galaxy S22

Kamera olarak başa başalar mı? S22, iPhone 13'ten telefoto, gece çekimleri ve renk doğruluğunda daha başarılı. 11 yanına bile yaklaşamaz.

Cevap Galaxy S22. Bu ikisi arasından 11 alan ya Apple hayranıdır ya da elma logosu için almıştır

Işlemcisi daha iyi gibi.
8 Gen 1 her konuda A13 Bionic'ten daha başarılı. A13 Bionic daha stabil çalışıyor. Başka iyi olduğu konu yok.

Son düzenleme:
Sizce hangisi aynı fiyat aralığında? Kullanıp deneyimlemiş olanlar yazarsa daha iyi olur.
S22 arkadaşımda vardı memnundu. Isınma ve pil şikayeti olanlar var eğer oyun oynayacaksan rahatsız edebilir onun dışında çok problem olacağını sanmam, kılıflıyken ısınma rahatsız etmiyor. Pil de ip11 alsan da kötü olacak en azından düzgün bir ekranı olur en kötü ekstra pil ömrü için 60hz'de kullanırsın zaten ip11 alsan da 60hz olcaktı.

Ben S22 kullanıyorum yerinde olsam iPhone alırdım kullananlar daha çok memnun.

Açıklayıcı bir cevap olmuş hocam, elinize sağlık.

Merak ediyorum nedir bu Apple düşmanlığı acaba?
Galaxy S22 hala işlemcisi yüzünden yaşadığı sorunu çözememişken neden ısrarla S22 öneriyorsunuz. Kimin yaptığı fanboyluk acaba?

Merak ediyorum nedir bu Apple düşmanlığı acaba?
Galaxy S22 hala işlemcisi yüzünden yaşadığı sorunu çözememişken neden ısrarla S22 öneriyorsunuz?
Profilime gir, aşağıda bir yerde iPhone 11'i desteklediğim bir mesaj var. Düşman olacak son kisi benim.
Islemcisi yüzünden yasadigi sorun diyorsunuz. A13 Bionic, A16 ile Apple tarafinda en çok ısınan SoC. 8 Gen 1 ısınıyor, A13 ısınmıyor demek çok saçma bir cümle olur.

Son düzenleme:

Isınmıyor demiyoruz zaten, de S22'yi QHD+ de kullanmayan birinin söylediklerini ciddiye almamı bekleme benden.
S23 Ultra kullanırken bile QHD+ ve 120 hız aktif bir şekilde kullandim. Profiline girmeye bile gerek yok.

11 diyenlere bakmayın S22 alin geçin iPhone'un iOS dışında hiçbir artısı yok bu konuda.
Ekosistemi varsa mantıklı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Isınmıyor demiyoruz zaten, de S22'yi QHD+ de kullanmayan birinin söylediklerini ciddiye almamı bekleme benden.
Ben de S22’de QHD+ olmadığını bilmeyen birisinin bu şekilde fikir üretmesini ciddiye alamıyorum, onu n’apcağız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…