iPhone 11 vs Samsung S10 Plus

Daha fazla  
Öncelikle yazdığınız cevaplar için teşekkür ederim.
Uzun zamandır araştırıyorum ve bu fiyat bandında bana uygun 2 telefon buldum ama 2'si arasında kararsız kaldım. Dizi film izleyip yanında oyun oynayacağım içinde S10 Plus ekran olarak ihtiyacımı daha çok karşılıyor ama uzun süre kullanacağım için iPhone uzun süre güncellemeleri ile beni kendine çekiyor siz hangisini tercih ederdiniz sebebiyle açıklayıp ankete katılırsanız sevinirim.

Bana kızabilirler ancak ben Samsung için 6.000 lira ödemem. iOS farkıyla Iphone derim. Daha uzun süre kullanacağınızı düşünüyorum.

Edit: Iphone 6S 16GB modeli kullanıyorum. İş, gündelik ve sosyal medya kullanımı için 2020 dahilinde sıfır kasma, donma ile ilerliyor cihaz. Oyun oynamadığım için ve dolar kuru sebebiyle daha üst modellere geçmeyi şimdilik hiç düşünmüyorum. Iphone 11 ömrünü siz buradan kıyaslayıp, hesaplayın.

S10 Plus'ın bazı özellikleri (özellikle kamerası, ekranı ve donanımları) iPhone 11'e göre iyi ama iPhone 11'in işlemcisi iyi ve iOS işletim sistemi iyi ama bence güncelleme için iPhone 11 alınmaz.

yorumunuz için teşekkür ederim ama oyun oynamadığınızı söylediniz benim için oyun ve film de çok önemli ıphone 11 in ekran çözünürlüğü gerçekten düşük ve corona dan dolayı gidip inceleyemiyorum da keşke almasaydım dedirtir mi? gerçekten çok arada kaldım.

Ben ne Samsung ne iPhone kullanıyorum ondan cevaplayamam. En iyisi uzun kullananlara sorman lazım. Ya da videolar izlemen lazım.

EDİT: iPhone'nun Retina ekranları iyi diyolar ama Samsung'unda Amoledleri var. Ama iPhone alıcam diyosan 11 alma XR felan al arada fark var ama XR da güçlü.

Son düzenleme:

XR ile 11'e baktım görünüş açısından fark yok 11 daha iyi alırsam 11 alacağım IPhone'da ama S10 Plus'da göz ardı edilemez bence. Bir önceki telefonum Android'di ve iPhone içimde bir nasıl derler bir özlem gibi ama telefonlar ucuz değil ve alınınca uzun süre kullanılıyor eğer istatistliklere bakçak olursak S10+ ama IPhone'da kendi içinde çok iyi bilmiyorum çıldıracağım

Android deneyimin varsa S10+ almanı tercih ederim ama S10'da alabilirsin ekran aynı küçük donanımsal değişimler var.

S10 Plus'ın bazı özellikleri (özellikle kamerası, ekranı ve donanımları) iPhone 11'e göre iyi ama iPhone 11'in işlemcisi iyi ve iOS işletim sistemi iyi ama bence güncelleme için iPhone 11 alınmaz.

Kamera ve donanım daha mı iyi? Arkadaşım eğer bir şeyde fanboyluk yapacaksanız yazmayın. Kimseye yalan yanlış bir şey söylemene gerek yok. Sırf iPhone alamıyorsun ya da sevmiyorsun diye karalamana da gerek yok. Bu nasıl iştir?

Donanım ve kamera olarak S10 nasıl iPhone 11'den daha iyi olabilir?

iPhone 11, S10'u havaya atar, yere düşene kadar da 38 kere tokatlar. Bu iki telefon arasında fiyat farkı olsaydı bir şey diyemezdim. Ama bu iki arasındaki fiyat farkı yok neredeyse. Android ile iOS aynı fiyat bandında yan yana gelemez!

Son düzenleyen: Moderatör:

Şu an boş yaptın normal bir şey soruyoruz sende normal cevaplayabilirsin bana göre ayrıca şu konuşman ile fanboyluğu yapmadığın çok belli kamerada iPhone 11 alıyor onu ben yazmadım zaten bakarsan ama ekran çözünürlüğü olarak da Samsung havaya atar, yere düşene kadar da 38 kere tokatlar. Teşekkürler eğer doğru şekilde düşüncelerini yazarsan değerlendirebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yani 2 telefonunda eksikleri var. Senin seçimin ama iPhone alırsan XR Samsung alırsan S10 öneriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…