iPhone 11 vs Samsung S22

Tabii ki de iPhone. Apple cihazları kağıt üstündeki özellikleri ile değerlendirmemek lazım. 2 GB RAM'i olan, 6 sene önce aldığım iPhone 7'de hala kasma donma yok ama düşüre düşüre bozdum telefonu ara sıra gidip geliyor. Hiçbir Android telefon 6 sene boyunca stabil çalışmaz ama 2 GB RAM'li iPhone çalışıyor. Yeni bir telefon almam lazım ama ülkeyi yönetenler sağ olsun yeni çıkan bir IPhone'u alamıyorum.

Kamera ve ekran olarak S22 daha iyi.

Bu kişiden kişiye göre değişir bir şey ben iPhone 3G'den beri iPhone kullanıyorum, iOS mükemmel bir işletim sistemi o yüzden her zaman bu Ekosistemi tercih ederim. iPhone almayı düşünüyorsanız bütçeniz var ise iPhone 12 bakın derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende ikisi arasında kalmıştım. S22 almaya karar verdim. Ama 1000TL fazlasına 1 yıldan fazla garantili iPhone 12'ler var. Önümüzdeki ay parayı alınca tekrar değerlendireceğim. Kağıt üstünde S22 daha üstün duruyor ama.

12/11 Pro alırdım yerinde olsam.

Tabiki S22 daha iyi ekran ,daha iyi kamera,daha iyi performans 11'in tek artısı ios işletim sistemi .İos hastası değilsen S22 al geç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…