iPhone 11 vs Samsung S24 FE

DieSpie

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sapphire RX6600
AMD Ryzen 5 5500
Gigabyte B450M
Apacer 8x2 Gb Ddr4 3200Mhz Panther
Başlıkta da yazdığı gibi arkadaşlar, uzun zamandır iPhone 11 kullanıyorum açıkçası da hiçbir problemim yok. Tek problem şarjı hızlı bitiyor onun dışında kasma donma kapanma vs. bir problem yaşamadım. Telefonda oyun oynayan birisi değilim sosyal medyada takılırım bir de arada fotoğraf video çekip sosyal medyada paylaşırım. Abim şirket hattını takmak için S24FE aldı ve sadece konuşma yapıyor "İstiyorsan değiştirelim sıkıntı yok." diyor bana. Ne Apple ne de Samsung ürünlerim var harici, sadece arkadaşlarım Apple kullandığı için AirDrop tarzı artı özellikleri oluyordu benim için. Sizce bu söylediklerime karşılık ne yapmam mantıklı? Siz ne yapardınız?

S24 FE çok daha kaliteli deneyim sunacak bir cihaz. Teklifi kabul etmeniz daha mantıklı olur diye düşünüyorum.

Çok incelemedim fakat sadece kameraları açıp birkaç deneme yaptım fotoğraf ve video kısmında ve bu kısımda açık ara iPhone önde gibi geldi tabii bu şahsi fikrimdir.

S24 FE tipik bir Samsung olarak resimleri bir nebze kontraslı çekiyor ancak hiçbir şekilde iPhone 11 ile mukayese dahi edilemez.

Her türlü daha iyi diyorsunuz yani S24FE için

Her türlü daha iyi diyorsunuz yani S24FE için.

Hocam kıyaslanır mı yapmayın sizde. HD IPS panelden Full HD AMOLED panele geçiyorsunuz, 8K 30 FPS video çekiyor hadi bu gereksiz ancak super sabitleme modunda bile 2K 60FPS video çekebiliyor.

S24 FE çok daha güçlü cihaz.
Rakibi 11 değil iPhone 13 tür.

Hocam iPhone 13 bile denmez, baz 15 ile anca kıyaslanır.

Hocam kıyaslanır mı yapmayın sizde. HD IPS panelden Full HD AMOLED panele geçiyorsunuz, 8K 30 FPS video çekiyor hadi bu gereksiz ancak super sabitleme modunda bile 2K 60FPS video çekebiliyor.

Hocam iPhone 13 bile denmez, baz 15 ile anca kıyaslanır.

Neredeyse iki kat fiyat farkı var 15 modeliyle en adil 13 ile oluyor.

@DieSpie Şuan ekran farkını test etmenin tam zamanı. İki telefonuda alıp, karanlık bir odaya geçin ve şu videoyu açın ikisinde de:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@DieSpie şu an ekran farkını test etmenin tam zamanı. İki telefonuda alıp, karanlık bir odaya geçin ve şu videoyu açın ikisinde de:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Vallahi o kadar örnekten sonra bunda mı ikna oldun diyebilirsiniz ama evet bu olay beni ikna etti :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı