aboubakartubisi Picopat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2025 #1 Arkadaşlar başlıktaki gibi iPhone 11 mi Vivo V30 mu? Oyun oynuyorum, sosyal medyada takılıyorum. Hangisini tercih etmeliyim? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2025
Arkadaşlar başlıktaki gibi iPhone 11 mi Vivo V30 mu? Oyun oynuyorum, sosyal medyada takılıyorum. Hangisini tercih etmeliyim?
Fallen_Angel Decapat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2025 #2 iPhone 11 daha iyi 13 de iyi deniyor ama pek bilmediğim için kesin bir şey diyemem.
Young Thug Attopat Katılım 8 Mart 2025 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2025 #3 Sosyal medya için iPhone daha iyi.
Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.967 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2025 #4 Bu karşılaştırmada vivo daha iyi. İphone 11 sıfır olarak asla alınmaz.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.579 Makaleler 5 Çözümler 274 2 Nisan 2025 #5 Sıfır ise Vivo V30 bence. Oyun konusunda 7 gen 3'nin üzeceğini sanmıyorum.
aboubakartubisi Picopat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2025 #6 Fallen_Angel dedi: iPhone 11 daha iyi 13 de iyi deniyor ama pek bilmediğim için kesin bir şey diyemem. Genişletmek için tıkla... Hocam hangi konuda daha iyi? Lskow dedi: Bu karşılaştırmada Vivo daha iyi. iPhone 11 sıfır olarak asla alınmaz. Genişletmek için tıkla... Vivo V30'u bir tanıdığım ile takaslayacağım.
Fallen_Angel dedi: iPhone 11 daha iyi 13 de iyi deniyor ama pek bilmediğim için kesin bir şey diyemem. Genişletmek için tıkla... Hocam hangi konuda daha iyi? Lskow dedi: Bu karşılaştırmada Vivo daha iyi. iPhone 11 sıfır olarak asla alınmaz. Genişletmek için tıkla... Vivo V30'u bir tanıdığım ile takaslayacağım.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.579 Makaleler 5 Çözümler 274 2 Nisan 2025 #7 aboubakartubisi dedi: Hocam hangi konuda daha iyi? Genişletmek için tıkla... Bence ekran kalitesi ve güncellik olarak daha iyi. Nasıl bana sorulmayan sorulara da cevap yazıyorum. Kusura bakmayın.
aboubakartubisi dedi: Hocam hangi konuda daha iyi? Genişletmek için tıkla... Bence ekran kalitesi ve güncellik olarak daha iyi. Nasıl bana sorulmayan sorulara da cevap yazıyorum. Kusura bakmayın.
aboubakartubisi Picopat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2025 #8 Sakuya Izayoi dedi: Bence ekran kalitesi ve güncellik olarak daha iyi. nasıl bana sorulmayan sorulara da cevap yazıyorum. Kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Ekran kalitesi mi? IPS ekran amoledten daha mı iyi güncelliğe geldiğimizde iPhone 11'i önermeyenlerin %75'i güncellemesi biteceği için önermiyor. Siz galiba benim "iPhone 11 Vivo v 30'dan daha iyi" dediğimi sandınız. Sakuya Izayoi dedi: Bence ekran kalitesi ve güncellik olarak daha iyi. nasıl bana sorulmayan sorulara da cevap yazıyorum. Kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Yani bence Vivo v 30 daha iyi.
Sakuya Izayoi dedi: Bence ekran kalitesi ve güncellik olarak daha iyi. nasıl bana sorulmayan sorulara da cevap yazıyorum. Kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Ekran kalitesi mi? IPS ekran amoledten daha mı iyi güncelliğe geldiğimizde iPhone 11'i önermeyenlerin %75'i güncellemesi biteceği için önermiyor. Siz galiba benim "iPhone 11 Vivo v 30'dan daha iyi" dediğimi sandınız. Sakuya Izayoi dedi: Bence ekran kalitesi ve güncellik olarak daha iyi. nasıl bana sorulmayan sorulara da cevap yazıyorum. Kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Yani bence Vivo v 30 daha iyi.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.579 Makaleler 5 Çözümler 274 2 Nisan 2025 #9 Vivo V30 ekran ve yazılım olarak daha iyi değil mi iPhone 11'e göre? Yoksa benim mi yanlışım var?
aboubakartubisi Picopat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2025 #10 Sakuya Izayoi dedi: Vivo V30 ekran ve yazılım olarak daha iyi değil mi iPhone 11'e göre? Yoksa benim mi yanlışım var? Genişletmek için tıkla... Hocam bana ilk soran kişi iPhone daha iyi demiş ben Vivo'nun daha iyi olduğunu savundum orada siz çok yanlış anladınız beni.
Sakuya Izayoi dedi: Vivo V30 ekran ve yazılım olarak daha iyi değil mi iPhone 11'e göre? Yoksa benim mi yanlışım var? Genişletmek için tıkla... Hocam bana ilk soran kişi iPhone daha iyi demiş ben Vivo'nun daha iyi olduğunu savundum orada siz çok yanlış anladınız beni.