iPhone 11 vs X

İnsanlar ekranın kötü olduğunu değil, bu telefonun bu bütçede nasıl böyle bir ekranı olabileceğini sorguluyor.

2024'de son iOS güncellemesini alacak. 2 sene daha uygulamaların güncelleme desteği devam eder. Yani 4 sene daha kullanırsın.
Mesela 7'nin güncellemesini bu sene kestiler 1 sene de uygulama ömrü biçtiler 11 için 2 sene mi biçerler diyorsunuz.

Ben 12 kullanıyorum ve bence 11 ile 12/13/14 Yanyana koyup ekranı kıyaslamadığınız sürece hiç bir fark olumsuz etki vs hissetmeyeceksinizdir. Bence hani bence 11’in ekranının kötülüğü 12 ve sonrası çıktığında şey oldu.

Ekran abartıldığı kadar kötü değil. Ben 1 yıldır kullanıyorum bir sorun yaşamadım. Ben en az 3 güncelleme daha alacağını düşünüyorum. Şöyle 11 apple’ın en çok sattığı cihazlardan biri oldu. 6s 6 yıl güncelleme almıştı hatırlarsanız. ios 16, 11 in aldığı 3 güncelleme oldu dediğim gibi ios 19 u da büyük ihtmal görecektir.

2024'de son iOS güncellemesini alacak. 2 sene daha uygulamaların güncelleme desteği devam eder. Yani 4 sene daha kullanırsın.
Bence iOS 19’u görür. Gerçekten güçlü bir cihaz. Cihazı yavaşlatmazlar ise 2025’e kadar dayanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…