E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 24 Mart 2023 #11 okangumus600 dedi: Hepsiburada'da satılıyor hocam İphone istiyorum maalesef Genişletmek için tıkla... Neden? Çok eski ve ekranı berbat bir cihaza bu denli para saymanın elle tutulur yanı yok. GPU olarak da daha geri. Son düzenleme: 24 Mart 2023
okangumus600 dedi: Hepsiburada'da satılıyor hocam İphone istiyorum maalesef Genişletmek için tıkla... Neden? Çok eski ve ekranı berbat bir cihaza bu denli para saymanın elle tutulur yanı yok. GPU olarak da daha geri.
okangumus600 Hectopat Katılım 16 Mart 2022 Mesajlar 326 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2023 #12 erme dedi: Neden? Çok eski ve ekrano berbat bir cihaza bu denli para saymanın elle tutulur yanı yok. GPU olarak da daha geri. Genişletmek için tıkla... Tercih meselesi
erme dedi: Neden? Çok eski ve ekrano berbat bir cihaza bu denli para saymanın elle tutulur yanı yok. GPU olarak da daha geri. Genişletmek için tıkla... Tercih meselesi
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 24 Mart 2023 #13 okangumus600 dedi: Tercih meselesi Genişletmek için tıkla... İşte diyorum ki o tercihi yaptıran nedir? Daha iyi bir yanı olmalı ki tercih edilebilir olmalı.
okangumus600 dedi: Tercih meselesi Genişletmek için tıkla... İşte diyorum ki o tercihi yaptıran nedir? Daha iyi bir yanı olmalı ki tercih edilebilir olmalı.
E EsatKa Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.238 Makaleler 2 Çözümler 24 24 Mart 2023 #14 erme dedi: Neden? Çok eski ve ekrano berbat bir cihaza bu denli para saymanın elle tutulur yanı yok. GPU olarak da daha geri. Genişletmek için tıkla... Technopat Sosyal'in özeti, insanlara istemedikleri ne varsa öneriyorsunuz.
erme dedi: Neden? Çok eski ve ekrano berbat bir cihaza bu denli para saymanın elle tutulur yanı yok. GPU olarak da daha geri. Genişletmek için tıkla... Technopat Sosyal'in özeti, insanlara istemedikleri ne varsa öneriyorsunuz.
DarkNight321 Decipat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 2.199 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2023 #15 erme dedi: İşte diyorum ki o tercihi yaptıran nedir? Daha iyi bir yanı olmalı ki tercih edilebilir olmalı. Genişletmek için tıkla... Üzerindeki elma logosu sanırım tercih nedeni
erme dedi: İşte diyorum ki o tercihi yaptıran nedir? Daha iyi bir yanı olmalı ki tercih edilebilir olmalı. Genişletmek için tıkla... Üzerindeki elma logosu sanırım tercih nedeni
okangumus600 Hectopat Katılım 16 Mart 2022 Mesajlar 326 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2023 #16 erme dedi: İşte diyorum ki o tercihi yaptıran nedir? Daha iyi bir yanı olmalı ki tercih edilebilir olmalı. Genişletmek için tıkla... İşitme cihazı kullanıyorum. Telefon aramalarda cihaz yardımıyla konuşabilmek için.
erme dedi: İşte diyorum ki o tercihi yaptıran nedir? Daha iyi bir yanı olmalı ki tercih edilebilir olmalı. Genişletmek için tıkla... İşitme cihazı kullanıyorum. Telefon aramalarda cihaz yardımıyla konuşabilmek için.
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.785 Çözümler 26 Yer Muğla 24 Mart 2023 #17 iPhone 12 64 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe 2K üstüne iPhone 12 sıfır var ne gerek var eski cihazlara.
iPhone 12 64 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe 2K üstüne iPhone 12 sıfır var ne gerek var eski cihazlara.
okangumus600 Hectopat Katılım 16 Mart 2022 Mesajlar 326 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2023 #18 DarkNight321 dedi: Üzerindeki elma logosu sanırım tercih nedeni Genişletmek için tıkla... Hocam yapmayın
DarkNight321 dedi: Üzerindeki elma logosu sanırım tercih nedeni Genişletmek için tıkla... Hocam yapmayın
hypxness Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 2.589 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2023 #19 erme dedi: İşte diyorum ki o tercihi yaptıran nedir? Daha iyi bir yanı olmalı ki tercih edilebilir olmalı. Genişletmek için tıkla... iOS işletim sisteminin Android'e göre daha optimize çalışması bile yeterli bence. Güncelleme desteği ve diğer ufak özellikler olarak da bence iPhone daha garanti bir tercih gibi geliyor bana.
erme dedi: İşte diyorum ki o tercihi yaptıran nedir? Daha iyi bir yanı olmalı ki tercih edilebilir olmalı. Genişletmek için tıkla... iOS işletim sisteminin Android'e göre daha optimize çalışması bile yeterli bence. Güncelleme desteği ve diğer ufak özellikler olarak da bence iPhone daha garanti bir tercih gibi geliyor bana.
DarkNight321 Decipat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 2.199 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2023 #20 okangumus600 dedi: Hocam yapmayın Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum işitme cihazı kullandığınızı pardon.
okangumus600 dedi: Hocam yapmayın Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum işitme cihazı kullandığınızı pardon.