iPhone 11 yerine Android telefon alınır mı?

iPhone 11 alabilmek için yazı beklemem gerekir. iPhone 7 ile idare etmem gerekir. Ama sabretmeyip Android telefon da alabilirim. Ne yapmamı önerirsiniz?

Sosyal medya ağırlıklı kullanım varsa IPhone'dan şaşma ama dizi, film izler oyun oynarım diyorsan S21, Snapdragon'lu S20 FE, mi 10t, mi 11t gibi cihazlardan birini alabilirsin.

iPhone 11 alabilmek için yazı beklemem gerekir. iPhone 7 ile idare etmem gerekir. Ama sabretmeyip Android telefon da alabilirim. Ne yapmamı önerirsiniz?

Android alma hacı ben Samsung E5'ten iPhone 7ye geçtim ömrüme ömür eklendi tavsiyem asla Android alma.

Yani şu 11'in ekranı bile almamak için bir sebep iken 11 alın diyen var Android'e 5000 bin verip kötü demek de ayrı kafa.

Kanka Android'in derdi tasası bitmez nesli bittiğinde o telefonun kimse almaz performans bakımından mesela arkadaşta emoji atınca kasan PUBG bende sorunsuz hani en basit örnek.

Kanka Android'in derdi tasası bitmez nesli bittiğinde o telefonun kimse almaz performans bakımından mesela arkadaşta emoji atınca kasan PUBG bende sorunsuz hani en basit örnek.
Hangi Android'den bahsediyoruz? şimdi s22 - s22 ultra, z fold 3 - 4 falan varken Android'e kasıyor demek saçma olur, ancak kalkıp 4 - 5 bin TL bandında Android alıp 'kasıyor bu nasıl telefon Apple en iyisi' demek de saçmalıktır.

E5 giriş seviyesi bir model.

Her android telefon aynı değil hocam. Bende S21 var her türlü oyunu kasma donma olmadan çok rahat bir şekilde kaldırıyor.

Kanka Android dediğin şey bir kere virüs açık temellidir IPhone'da bunu göremezsin bak iPhone 5 bile kullandım Androide göre iyiydi.

Her Android telefon aynı değil hocam. Bende S21 var her türlü oyunu kasma donma olmadan çok rahat bir şekilde kaldırıyor.

Şu sayfa sana yardımcı olur. (Samsung Telefon S21 Şikayetleri - Şikayetvar)

E5 giriş seviyesi bir model.

E5 sadece bir örneklendirme buyur sende şunu (https://eksisozluk.com/ios-vs-android--2562442)

12 ve 13 arasında çok fazla fark yok ben 12 yerine 13 alınmasını tercih ederim. 11 almayacak biri 12 ile arasındaki çok farkı görmüyor bazen. 7-8 fazla verebilen insan 10k da verip 13 alır. Arkadaşın bütçe kısıtlı olduğu için sadece İOS olsun yeter derse ben 11 derim kullanıyorum da memnunum.

Şikayetvar'a göre telefon alıyorsan vay haline. En iyi markalarda bile şikayet olur, neyden söz ediyorsun?
Kanka bende S3 Mini'den İphone 14 Pro Max geçtim, kesinlikle İphone daha iyi (!)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…