Almanya'dan iPhone 11 gelecek. 64 GB olduğunu düşünüyorum her şeyi tam pil yüzdesi +%90'dır. Ne kadara satılabilir? 128 GB ise ne kadar eder? Herhangi bir sorunu yok.
Almanya'dan iPhone 11 gelecek. 64 GB olduğunu düşünüyorum her şeyi tam pil yüzdesi +%90'dır. Ne kadara satılabilir? 128 GB ise ne kadar eder? Herhangi bir sorunu yok.
Hediye gelecek, kullanmayacağım için boşa durmasın diye satmayı düşünüyorum.Yurt dışı cihazlarda 6 bin TL IMEI kaydettirme ücreti var telefonun ederi 17-18 zaten 12-13 bine satmazsanız alıcı bulmasi zor hocam eğer almadıysanız bence hiç almayın çünkü alt model cihazları yurt dışından getirmek çok da karlı değil.
7000-8000₺.Almanya'dan iPhone 11 gelecek. 64 GB olduğunu düşünüyorum her şeyi tam pil yüzdesi +%90'dır. Ne kadara satılabilir? 128 GB ise ne kadar eder? Herhangi bir sorunu yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.