Boracic Decapat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2025 #1 iPhone 11 cihazımda erişilebilirlik mikrofonu kullanıyor gibi gözüküyor. Nasıl kapatabilirim?
Çözüm Teru Salı 20:27 Boracic dedi: Denedim fakat kapanmıyor telefonuma format atmadan çözebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Erişilebilirlikteki sesle ilgili her şeyi kapatın bir de.
Boracic dedi: Denedim fakat kapanmıyor telefonuma format atmadan çözebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Erişilebilirlikteki sesle ilgili her şeyi kapatın bir de.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.835 Makaleler 15 Çözümler 452 Yer Türkiye Cumhuriyeti 28 Eylül 2025 #2 Yeniden başlatın geçer. Muhtemelen bug olmuştur. Artı 0 Eksi
KS KS Boracic Decapat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 20:23 #3 Teru dedi: Yeniden başlatın geçer. Muhtemelen bug olmuştur. Genişletmek için tıkla... Denedim fakat kapanmıyor telefonuma format atmadan çözebilir miyim? Artı 0 Eksi
Teru dedi: Yeniden başlatın geçer. Muhtemelen bug olmuştur. Genişletmek için tıkla... Denedim fakat kapanmıyor telefonuma format atmadan çözebilir miyim?
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.835 Makaleler 15 Çözümler 452 Yer Türkiye Cumhuriyeti Salı 20:27 #4 Boracic dedi: Denedim fakat kapanmıyor telefonuma format atmadan çözebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Erişilebilirlikteki sesle ilgili her şeyi kapatın bir de. Artı 0 Eksi Çözüm
Boracic dedi: Denedim fakat kapanmıyor telefonuma format atmadan çözebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Erişilebilirlikteki sesle ilgili her şeyi kapatın bir de.
KS KS Boracic Decapat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 20:34 #5 Erişilebilirlikte vokal kestirmeleri kısmını kapatınca çözüldü, teşekkür ederim. Teru dedi: Erişilebilirlikteki sesle ilgili her şeyi kapatın bir de. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Erişilebilirlikte vokal kestirmeleri kısmını kapatınca çözüldü, teşekkür ederim. Teru dedi: Erişilebilirlikteki sesle ilgili her şeyi kapatın bir de. Genişletmek için tıkla...
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.835 Makaleler 15 Çözümler 452 Yer Türkiye Cumhuriyeti Salı 20:34 #6 Boracic dedi: Erişilebilirlikte vokal kestirmeleri kısmını kapatınca çözüldü, teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Artı 0 Eksi
Boracic dedi: Erişilebilirlikte vokal kestirmeleri kısmını kapatınca çözüldü, teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.