Okuldaydım telefon tamamen kapalıydı. Okul bitince telefonları aldık ve 10 dk sonra ekran süresine bakayım dedim ve 7 saat gösteriyor. İlk defa da değil çoğu kez başıma geldi bu durum. Ne yapmalıyım?
Uygulamalarınıza bakın belki sadece görsel bir hatadır orada 7 saat yazar ama günlük ekran süreniz 1-2 saattir tek tek uygulamalara bakarak hesaplayın bir de.
Uygulamalarınıza bakın belki sadece görsel bir hatadır orada 7 saat yazar ama günlük ekran süreniz 1-2 saattir tek tek uygulamalara bakarak hesaplayın bir de.
Bilmiyorum olabilir belki de doğruyu söylüyor ama bizim kaçırdığımız bir detay olabilir yeni geçmişsiniz iOS 18'e zaten bende kullanmadım çok bir şey bilmiyoruz.
Bilmiyorum olabilir belki de doğruyu söylüyor ama bizim kaçırdığımız bir detay olabilir yeni geçmişsiniz iOS 18'e zaten bende kullanmadım çok bir şey bilmiyoruz.
Yani telefonu kullanmıyorken arka plan işlemlerinden vs. ekran süresi sayabilir o yine neyse ama telefon tamamen kapalıyken ekran süresi sayması çok garip geldi açıkçası.