F Ferit Tuna Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2024 #1 Merhaba bir iPhone 11 kullanıyorum ve kamera lensinin etrafında çapaklar fark ettim. Sizde de aynı durum var mı, yoksa benim telefonuma mı özel? Dosya Ekleri IMG_1014.jpeg 127,3 KB · Görüntüleme: 52
Merhaba bir iPhone 11 kullanıyorum ve kamera lensinin etrafında çapaklar fark ettim. Sizde de aynı durum var mı, yoksa benim telefonuma mı özel?
Kyzler Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 510 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2024 #2 Ferit Tuna dedi: Merhaba bir iPhone 11 kullanıyorum ve kamera lensinin etrafında çapaklar fark ettim. Sizde de aynı durum var mı, yoksa benim telefonuma mı özel? Genişletmek için tıkla... Bende 13 kullanıyorum dış tarafında hafif çapak var gibi kullanımdan dolayı oluyor galiba.
Ferit Tuna dedi: Merhaba bir iPhone 11 kullanıyorum ve kamera lensinin etrafında çapaklar fark ettim. Sizde de aynı durum var mı, yoksa benim telefonuma mı özel? Genişletmek için tıkla... Bende 13 kullanıyorum dış tarafında hafif çapak var gibi kullanımdan dolayı oluyor galiba.
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Konsol Ligine Hoş Geldin Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.686 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2024 #3 Kullanımdan oluyor çok sert masaya bırakıyorsanız veya çok sık düşürüyorsanız merceğin çevresinin boyası atar. Boyası atmış seninkinin.
Kullanımdan oluyor çok sert masaya bırakıyorsanız veya çok sık düşürüyorsanız merceğin çevresinin boyası atar. Boyası atmış seninkinin.