Elimde Redmi Note 13 var iPhone 11 ile takaslamayı düşünüyorum. iPhone 11'de NFC özelliği var mı?
Neden desteklemiyor ki ?NFC var ama banka uygulamalarından kredi kartı veya banka kartı olarak kullanmak için soruyorsanız, TR ürünlerinde yok.
NFC var ama banka uygulamalarından kredi kartı veya banka kartı olarak kullanmak için soruyorsanız, TR ürünlerinde yok.
Neden desteklemiyor ki ?
Yok maalesef. Zen kullanıyorduk, kullanamıyoruz. Paypal vardı, TR'den çekildi. TransferWise vardı, TR'den çekildi. Yurtdışı banka hesabınız varsa onu kullanabilirsiniz ama onun dışında TR'den mümkün değil maalesef.Bunun bir çözümü var mı?
1 ay önce iPhone 15 Pro satın aldım. Banka/kredi kartlarını mobil temassız olarak kullanamamak can sıkıcı bir durum. 2017 senesinden beri bütün Samsung cihazlarımda sorunsuz kullandığım bir özellikti.
Bankaların güvenlik sertifikalarıyla ilgili bir durummuş.
Yok maalesef. Zen kullanıyorduk, kullanamıyoruz. PayPal vardı, TR'den çekildi. TransferWise vardı, TR'den çekildi. Yurt dışı banka hesabınız varsa onu kullanabilirsiniz ama onun dışında TR'den mümkün değil maalesef.
Ama Samsung telefonlar da var. Android ekosistemin açık yapısı güvenlik sertifikası alabiliyorsa. iOS kesinlikle alır, cidden sebep bu mu?
Bunla ilgili bir konu açıp beni etiketlerseniz yardımcı olayım. Konu iPhone 11 üzerinden olduğu için konu dışına çıkmayalım.Yurt dışı banka hesabım var ama cihazın bölgesi TR olduğu için ekleyemiyorum maalesef.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.