iPhone 11'den 12 Pro Max'e geçmek ne kadar mantıklıdır?

OnePC

Kilopat
Makaleler
7
Yer
Türkiye
Merhaba. Yaklaşık 8 ay önce uygun fiyata ikinci el iPhone 11 aldım. Telefon 128 GB. 29 Ağustos 2023'e kadar Apple Türkiye garantisi var ama faturası yok ne yazık ki. Pil sağlığı da şu anda 85. açıkçası bataryasının çok iyi olduğunu söyleyemem. Ama önceki iPhone 7 telefonumdan çok iyi açıkçası. Tek sıkıntısı çok ısınıyor, şarjı çok iyi gitmiyor, bir de elime artık küçük geliyor. Ben büyük ekran kullanmayı çok seviyorum. Aklımda şimdi 12 Pro Max almak var. Seneye de param olursa 13 Pro Max'e geçerim artık. Peki 11'den 12 Pro Max'e geçince ne gibi farklar var? Çok hissedebiliyor muyuz farkları? İkinci el almayı düşünüyorum da. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Dediğim gibi önemli olanlar; bataryasının iyi olması ve ekran boyutunun büyük olması. Android önermeyiniz, iPhone düşünüyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

1 model yükseltmek kadar saçma bir şey olamaz bence 14 ya da 13 serisine geçin para yetiyorsa yetmiyorsa boş masraf tabii 12 Pro Max daha iyi ama 1 model üstü için o paralar verilmez 11 kullanıyorum gerçekten adamlar yapmış bence çok iyi cihaz.

Iphone 12 serisini ben önermem. Ara bir seri. Asıl değişim 13 serisinde oldu. Bütçenizi biraz daha arttırın 13 pro veya pro max geçin bence. 14 serisine şuan o kadar zaten verilmez.

1-2 sene sonra 13 veya 14'e geçersiniz, 12'ye geçmek saçmalık olur.
Ha illa almak istiyorum diyorsanız alabilirsiniz.

Hocam zaten param 12 Pro Max'e de yetmiyor. Eksiğim var babam yardımcı olacak. Siz de 13 veya 14 Serisine geçin diyorsunuz. 10.000 Lira fark var arada.

Iphone 12 serisini ben önermem. Ara bir seri. Asıl değişim 13 serisinde oldu. Bütçenizi biraz daha arttırın 13 pro veya pro max geçin bence. 14 serisine şuan o kadar zaten verilmez.
Param olsa alırdım. Bütçemi fazlasıyla zorlayarak arttırabildim zaten.

İşinize geleni anlıyorsunuz değmez diyorum onu okumuyorsunuz galiba.

1-2 sene sonra 13 veya 14'e geçersiniz, 12'ye geçmek saçmalık olur.
Ha illa almak istiyorum diyorsanız alabilirsiniz.
Hocam ben bir telefonu çok fazla kullanmayı tercih etmiyorum zaten. En fazla 1-1.5 Sene falan.

İşinize geleni anlıyorsunuz değmez diyorum onu okumuyorsunuz galiba.
Tamam da diyorum ki buna bile param zar zor yeterken nasıl 13 veya 14 serisi alabilirim ki ? Başka yolum olsa bende isterim 13 Serisini almayı. Neden değmez bu arada ? 11 için de değmez denildi ama alınca öyle değilmiş dedim.

Hocam ben bir telefonu çok fazla kullanmayı tercih etmiyorum zaten. En fazla 1-1.5 Sene falan.

Hocam o zaman dediğim gibi.
Şunu göz önünde bulundurun 11 ve 12 arasında belirgin farklar yok. Fark 13'te başlıyor. Bundan dolayı daha üst versiyona geçin dedim.

Hocam o zaman dediğim gibi.
Şunu göz önünde bulundurun 11 ve 12 arasında belirgin farklar yok. Fark 13'te başlıyor. Bundan dolayı daha üst versiyona geçin dedim.
Ben düz seri almak istemiyorum. Hem gereksiz pahalı olduğunu düşünüyorum hem de çok fark yok. 11'le 12 Pro Max arasında karşılaştırdım da çok fark var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…