iPhone 11'den 12 Pro Max'e geçmek ne kadar mantıklıdır?

Neredeyse hiçbir fark hissetmezsiniz, iPhone 11 eğer OLED ekran takıntınız yoksa hala daha amiral gemisi bir model sayılır, sırf:

1 nesil daha iyi bir işlemci.
2 GB daha fazla RAM.
Daha iyi bir kamera. (iPhone 11 kamerasıda çok iyi bu arada.)
Ekstra 1-2 güncelleme daha için iPhone 12 Pro Max'e geçmezdim.

12 pro max alın. 1 yıl sonra satarsanız o zaman.
Başka yol yok gibi zaten.

Abim daha yeni aldı zaten. Onunkiyle karşılaştırdım. Ekran kasa kalitesi çok iyi. Bataryası da iyi. Tasarımı da çok iyi. Ekran boyutu da zaten güzel.

Başka yol yok gibi zaten.

Abim daha yeni aldı zaten. Onunkiyle karşılaştırdım. Ekran kasa kalitesi çok iyi. Bataryası da iyi. Tasarımı da çok iyi. Ekran boyutu da zaten güzel.

He eğer takas edecekseniz abiniz kabul ederse geçilir, ben ekstra boşu boşuna para verilmez anlamında söyledim.

11'den 12 Pro Max'e geçtiğinde ekran kalitesi, kamera, donanım, hoparlör, batarya gibi noktalarda çağ atlarsın. Değişmeyen tek şey 60Hz ekran hızı olur.

Bence biraz daha para oldugu zaman 13 pro max e gec daha iyi

He eğer takas edecekseniz abiniz kabul ederse geçilir, ben ekstra boşu boşuna para verilmez anlamında söyledim.
Abimin telefonunu almam. Onun ki hem yurt dışı, hem pil sağlığı 85, hem de garantisi kutusu faturası yok.

Bence biraz daha para oldugu zaman 13 pro max e gec daha iyi
Sonra geçerim hocam. Pro Max serisine alışayım da önce.

Abimin telefonunu almam. Onun ki hem yurt dışı, hem pil sağlığı 85, hem de garantisi kutusu faturası yok.

Sonra geçerim hocam. Pro Max serisine alışayım da önce.

Şu anda 14 Pro kullanıyorum. 5 ay 12 Pro kullandım. Ben mobil veri pil dışında her şeyinden memnun kaldım. Senin alacağın Max modeli. 12 Pro Max'i en az 1, 5-2 yıl kullanırsın. Kamerasında RAW çekim gibi çok önemli bir unsur var. RAW çekip iyi bir süsleme yaparsan ortaya bir şaheser çıkartabilirsin.

Siz her telefon modeli yükselttiğinizde sanki kendim yükseltmişim gibi mutlu oluyorum. Hayırlj uğurlu olsun hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…