Hermanoo Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 909 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2023 #11 Dostlar pile şaşırmayın kuzenimde 12 mini var oda 1 senede 85 düştü mini modellerinde pil çok düşüyor ancak üste 5k verip geçmek mantıklımı sizce
Dostlar pile şaşırmayın kuzenimde 12 mini var oda 1 senede 85 düştü mini modellerinde pil çok düşüyor ancak üste 5k verip geçmek mantıklımı sizce
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ekim 2023 #12 Hermanoo dedi: Dostlar pile şaşırmayın kuzenimde 12 mini var oda 1 senede 85 düştü mini modellerinde pil çok düşüyor ancak üste 5K verip geçmek mantıklı mı sizce Genişletmek için tıkla... Ben arkadaşla ticaret olmaz diyorum.
Hermanoo dedi: Dostlar pile şaşırmayın kuzenimde 12 mini var oda 1 senede 85 düştü mini modellerinde pil çok düşüyor ancak üste 5K verip geçmek mantıklı mı sizce Genişletmek için tıkla... Ben arkadaşla ticaret olmaz diyorum.
E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.768 Makaleler 4 Çözümler 10 3 Ekim 2023 #13 Hermanoo dedi: Dostlar pile şaşırmayın kuzenimde 12 mini var oda 1 senede 85 düştü mini modellerinde pil çok düşüyor ancak üste 5K verip geçmek mantıklı mı sizce. Genişletmek için tıkla... Mini modeli bayağı küçük elinize alın deneyin küçük gelmezse tabii ki mantıklı. Liberte Sergen dedi: Ben arkadaşla ticaret olmaz diyorum. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum ürün ne kadar temiz acaba. Bu arada tanıdık harbi sıkıntı bizim kiracı bize temiz diye kasası açılmış ve Face ID yan sanayi X sattı.
Hermanoo dedi: Dostlar pile şaşırmayın kuzenimde 12 mini var oda 1 senede 85 düştü mini modellerinde pil çok düşüyor ancak üste 5K verip geçmek mantıklı mı sizce. Genişletmek için tıkla... Mini modeli bayağı küçük elinize alın deneyin küçük gelmezse tabii ki mantıklı. Liberte Sergen dedi: Ben arkadaşla ticaret olmaz diyorum. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum ürün ne kadar temiz acaba. Bu arada tanıdık harbi sıkıntı bizim kiracı bize temiz diye kasası açılmış ve Face ID yan sanayi X sattı.
b1skyy Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 572 Makaleler 1 Çözümler 4 3 Ekim 2023 #14 Vereceğin fark sadece 5000₺ ise kesinlikle değer. Daha iyi ekran. Daha iyi işlemci. Daha iyi kamera. Daha güncel yazılım.
Vereceğin fark sadece 5000₺ ise kesinlikle değer. Daha iyi ekran. Daha iyi işlemci. Daha iyi kamera. Daha güncel yazılım.
7 707559 Picopat Katılım 1 Eylül 2023 Mesajlar 497 Çözümler 2 3 Ekim 2023 #15 Hermanoo dedi: Dostlar pile şaşırmayın kuzenimde 12 mini var oda 1 senede 85 düştü mini modellerinde pil çok düşüyor ancak üste 5K verip geçmek mantıklı mı sizce. Genişletmek için tıkla... Eğer sorunsuz ise değer. Pil memnun etmediği zaman yetkili serviste değiştirirsin.
Hermanoo dedi: Dostlar pile şaşırmayın kuzenimde 12 mini var oda 1 senede 85 düştü mini modellerinde pil çok düşüyor ancak üste 5K verip geçmek mantıklı mı sizce. Genişletmek için tıkla... Eğer sorunsuz ise değer. Pil memnun etmediği zaman yetkili serviste değiştirirsin.
ArdaReis00 Decapat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 712 Çözümler 2 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2023 #16 Hermanoo dedi: Dostlar pile şaşırmayın kuzenimde 12 mini var oda 1 senede 85 düştü mini modellerinde pil çok düşüyor ancak üste 5K verip geçmek mantıklı mı sizce. Genişletmek için tıkla... Pil hızlı gidiyor biraz daha ekleyip iPhone 13 alabilirsiniz.
Hermanoo dedi: Dostlar pile şaşırmayın kuzenimde 12 mini var oda 1 senede 85 düştü mini modellerinde pil çok düşüyor ancak üste 5K verip geçmek mantıklı mı sizce. Genişletmek için tıkla... Pil hızlı gidiyor biraz daha ekleyip iPhone 13 alabilirsiniz.
Hermanoo Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 909 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2023 #17 ArdaReis00 dedi: Pil hızlı gidiyor biraz daha ekleyip iPhone 13 alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... hocam 5k farka bile 13 mini almam zorken biraz dahadan kastınız en az 10-15k fark onuda şuan eklemem zor
ArdaReis00 dedi: Pil hızlı gidiyor biraz daha ekleyip iPhone 13 alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... hocam 5k farka bile 13 mini almam zorken biraz dahadan kastınız en az 10-15k fark onuda şuan eklemem zor
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.003 Makaleler 15 Çözümler 473 Yer Türkiye Cumhuriyeti 3 Ekim 2023 #18 Liberte Sergen dedi: Ben arkadaşla ticaret olmaz diyorum. Genişletmek için tıkla... Kişiye göre değişir. 9 yıllık arkadaşımdan iPad 8 + kalem aldım oldukça memnunum. Hermanoo dedi: Hocam 5K farka bile 13 mini almam zorken biraz dahadan kastınız en az 10-15k fark onu da şu an eklemem zor. Genişletmek için tıkla... Ben arkadaşımdan iPad alırken bana "Kullan biraz beğenmezsen geri verirsin." demişti mümkünse öyle bir şey iste ona göre al. Deneyimlemeden alırsan ve pişman olursan kötü olur.
Liberte Sergen dedi: Ben arkadaşla ticaret olmaz diyorum. Genişletmek için tıkla... Kişiye göre değişir. 9 yıllık arkadaşımdan iPad 8 + kalem aldım oldukça memnunum. Hermanoo dedi: Hocam 5K farka bile 13 mini almam zorken biraz dahadan kastınız en az 10-15k fark onu da şu an eklemem zor. Genişletmek için tıkla... Ben arkadaşımdan iPad alırken bana "Kullan biraz beğenmezsen geri verirsin." demişti mümkünse öyle bir şey iste ona göre al. Deneyimlemeden alırsan ve pişman olursan kötü olur.
ArdaReis00 Decapat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 712 Çözümler 2 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2023 #19 Hermanoo dedi: Hocam 5K farka bile 13 mini almam zorken biraz dahadan kastınız en az 10-15k fark onu da şu an eklemem zor. Genişletmek için tıkla... O zaman alın hocam ama dikkat edin tabii pil sağlığı hızlı düşmüş pil sağlığı düşük olduğu için fiyatı azaltmasını isteyin.
Hermanoo dedi: Hocam 5K farka bile 13 mini almam zorken biraz dahadan kastınız en az 10-15k fark onu da şu an eklemem zor. Genişletmek için tıkla... O zaman alın hocam ama dikkat edin tabii pil sağlığı hızlı düşmüş pil sağlığı düşük olduğu için fiyatı azaltmasını isteyin.
6 656376 Centipat Katılım 27 Nisan 2023 Mesajlar 653 Çözümler 1 3 Ekim 2023 #20 Düşünmeyin bile hocam. 5000 liraya kesinlikle değer.