iPhone 11'den iPhone 7'e veri aktarımı nasıl yapılır?

emir.d

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, elimde iki adet telefon var: Biri iPhone 7, diğeri iPhone 11. iPhone 11'deki verilerimi olduğu gibi iPhone 7'ye geçirmeye çalışıyorum, fakat sanırım artık yeni sürümlerden dolayı üst modelden alt modele veri aktarımı yapılmıyor ya da ben yapamadım. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 7'yi sıfırlayıp kurulumu başlatma sayfasına gelin. Eğer desteklendiği son sürümde kablosuz olarak veri aktarımı var ise iPhone 11'i iPhone 7'nin yanına yaklaştırdığınızda aktarmayı algılamalı iPhone 7 ve eşleşip dosya aktarmayı başlatmalı. Tabii bilmiyorum iPhone 7'nin desteklediği iOS sürümünde bu özelliğin olup olmadığını.

iPhone 7'yi sıfırlayıp kurulum sırasında iki telefonu yan yana koyup aktarım yapabilirsiniz.
Diğer bir yöntem de; iPhone 11'i iTunes ile bilgisayara yedekleyip daha sonra iPhone 7'yi PC'ye bağlayıp iTunes üzerinden aktarabilirsiniz.

iPhone 7'yi sıfırlayıp kurulumu başlatma sayfasına gelin. Eğer desteklendiği son sürümde kablosuz olarak veri aktarımı var ise iPhone 11'i iPhone 7'nin yanına yaklaştırdığınızda aktarmayı algılamalı iPhone 7 ve eşleşip dosya aktarmayı başlatmalı. Tabii bilmiyorum iPhone 7'nin desteklediği iOS sürümünde bu özelliğin olup olmadığını.

iPhone 7 de o özellik var evet. 5S de bile vardı sanırım.

iPhone 7'yi sıfırlayıp kurulum sırasında iki telefonu yan yana koyup aktarım yapabilirsiniz.
Diğer bir yöntem de; iPhone 11'i iTunes ile bilgisayara yedekleyip daha sonra iPhone 7'yi PC'ye bağlayıp iTunes üzerinden aktarabilirsiniz.

iPhone 7 de o özellik var evet. 5S de bile vardı sanırım.

Iphone 7 cihazımı sıfırladım ve yan yana koydum yeni cihaz seçeneği geliyor tüm bilgileri giriyorum verileri aktar kısmında diğer cihazdan aktar a basıyorum yükleniyor ve farklı bir sekmeye atıyor el ile ayarla tuşu çıkıyor basıyorum ve yine cihaz aktarma yöntemi seçin diyor. Yanlış yöntemi mi seçiyorum acaba?

iPhone 7 cihazımı sıfırladım ve yan yana koydum yeni cihaz seçeneği geliyor tüm bilgileri giriyorum verileri aktar kısmında diğer cihazdan aktar a basıyorum yükleniyor ve farklı bir sekmeye atıyor el ile ayarla tuşu çıkıyor basıyorum ve yine cihaz aktarma yöntemi seçin diyor. Yanlış yöntemi mi seçiyorum acaba?

iPhone 11'den 7'ye aktarım yaptım ve kesinlikle olması lazım. Siz yanlış yapıyor olabilirsiniz.

Tekrar deneyin olmazsa PC'den iTunes ile dediğim gibi yapın öyle de olur.

İlettiğim resimlerde öncelikle uygulama ve veriler kısmından doğrudan cihazdan aktar a basıyorum 1
iPhone 11'den 7'ye aktarım yaptım ve kesinlikle olması lazım. Siz yanlış yapıyor olabilirsiniz.

Tekrar deneyin olmazsa PC'den iTunes ile dediğim gibi yapın öyle de olur.

dakika falan yüklendikten sonra beni 2. attığım resimdeki hızlı başlangıç kısmına atıyor ve aşağıda elle ayarla kısmına basıyorum ve beni tekrardan ilk fotoğraftaki uygulamalar ve veriler kısmına atıyor tekrardan doğrudan cihazdan aktar a bastığımda ise yine aynısı. Yanlış yöntemi mi kullanıyorum? Ne yapmam gerekiyor?

Biraz önce iTunes üzerinden aktarmayı denedim fakat bu sefer de yedeklemenin sürümü ile ilgili bir sorun çıktı sanırım iPhone 7'nin sürümü çok eski olduğu için aktarım yapılmıyor. iPhone 11 17.7 sürümünde iPhone 7 ise 15.8.3 sürümünde bundan dolayı olabilir mi?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2024-10-07 at 01.31.56.jpeg
    WhatsApp Image 2024-10-07 at 01.31.56.jpeg
    37,4 KB · Görüntüleme: 48
  • WhatsApp Image 2024-10-07 at 01.31.53.jpeg
    WhatsApp Image 2024-10-07 at 01.31.53.jpeg
    42 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
İki telefonu da kapat ve sonra aç.
iPhone 7 de hızlı başlangıç bölümüne gelip hiçbir şeye tıklama ve iPhone 11 ile yan yana koy. (öncesinde iPhone 11'in Bluetooth'unu aç)

Daha sonra iPhone 11 de ekrana bir şey çıkacak oradan devam et gerisini halledersin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı