iPhone 11'den S21 FE ye geçilir mi?

S22 için kötü diyorlar.

Fiyatına gore iyi telefon. Pili S22'den iyi, daha az isiniyor ama oyunlarda yine serin kalan bir model degil. S23 FE'ye ne dersiniz?
Oyunlarla pek işim yok.iPhone 11 satıp ona geçeceğim için S23 FE telefona bütçem yetmiyor.Seve seve alırdım yoksa.Amazonda 16.000 tlye s21 fe alırken s23 fe ise 22.000 tl bandında alabiliyorum.Ayrıca amazon iade konusunda sorun çıkarmaz değil mi?ürün bozuk çıkarsa sorunsuz iade edebileyim diye soruyorum.

Amazon'un politikasini bilmiyorum ama S21 FE'de karar kildiysaniz guzel cihaz.

Yenilenmiş S23 bakabilirsiniz. Teknosa'da 19.500 civarıydı.

Bütçem 19.000 civarlarına çıkmıyor maalesef. Amazon'un iade politikası nasıldır acaba güvenilir mi?

Amazon alışveriş yapabileceğiniz en sağlam markalardan birisi ben hiç sorun yaşamadım. Ben S22 kullanıyorum yenilenmiş bir biçimde 15.200 civarı bir fiyata almıştım. Bazen gereksiz ısınabiliyor ve gün içinde şarja takmam gerekiyor onun dışında memnunum. Ayrıca eski cihazım S21 FE idi ondan da kamera olarak çok üstün. Bataryası bir tık daha kötü ama çok daha premium hissettiriyor. iPhone kullanan arkadaşlarım bile ne güzelmiş deyip inceliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…