IPhone 11'den S24 FE'ye geçiş mantıklı mı?

aliköse

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Matbaa
Arkadaşlar merhaba yaklasık olarak 8 yıldır iPhone kullanıyorum ilk 5S idi. Sonra 5 yıl 11 kullandım dün itibari ile MediaMarkt'ta 25800'e düştüğünü görünce düşünmeden satın aldım. 11 64 GB arkadaşıma 12 bin TL'ye sattım üzerine 13 bin civarı koyarak satın aldım. Sizce güzel bir geçiş olmuş mudur? Cihazım cok ısınıyor idi doğru düzgün uygulama yükleyemiyordum depolama alanı nedeniyle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba yaklasık olarak 8 yıldır iPhone kullanıyorum ilk 5S idi. Sonra 5 yıl 11 kullandım dün itibari ile MediaMarkt'ta 25800'e düştüğünü görünce düşünmeden satın aldım. 11 64 GB arkadaşıma 12 bin TL'ye sattım üzerine 13 bin civarı koyarak satın aldım. Sizce güzel bir geçiş olmuş mudur? Cihazım cok ısınıyor idi doğru düzgün uygulama yükleyemiyordum depolama alanı nedeniyle.

Çağ atlamışsın hayırlı olsun.

Çağ atlamışsın hayırlı olsun.

Çok teşekkür ederim umarım elime geldiğinde de bu şekilde hissederim IOS'tan Android'e geçince zorluk çekeceğimi zannetmiyorum daha evvel de kullanmıştım.

Mantıklı bir tercih olmuş. Hayırlı olsun.

Çok teşekkür ederim.

Güzel ve mantıklı bir seçim yapmışsınız hocam. Bende S24 FE satın almayı düşünüyorum bu ay.

Dün gece fark ettim 9- 10 civarında MediaMarkt'ta indirime girmiş 25800'e düşmüştü 256 GB olanı diğer yerlerde ise hep 28 falan.

Ben de IOS'tan Android'e yeni geçtim (S24)

Tek sevmediğim nokta Android Auto oldu. CarPlay'de sıfır sorun vardı ama Android Auto'da çok yazılım hatası var. Kendi kendine kopma, sesi aracın bluetooth'una aktaramama, renklerin ve ekranın bazen kaybolması vs.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı