iPhone 11'den Samsung Note 10+'a geçmek mantıklı mı?

emin0

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar iPhone 11 64 GB kullanıyorum depolamasından ve ekranından hiç memnun değilim.
Arkadaşımın eski telefonu olan Samsung Note 10+ modeline geçmeyi düşünüyorum (takas yapmayacağız o telefonu bana verecek) tek kaygım ön kamerası sizce geçilir mi iPhone 11'i de anneme vereceğim kendisinin telefonun ön ve arka kamerası sıkıntılı.

Onun yerine S21 FE al gibi tavsiyelerde bulunmayın, telefona para harcamayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Performansda biraz düşüş olur ama onun dışı çok daha üstün Samsung modeli, bence geçilir. Özellikle ekran olarak şahane ekranı var zamanına göre. Bence aşırı güzel bir cihaz Note 10+ modeli.

Muhtemelen Snapdragon olmayan model ve arkadaşın dediği gibi performans olarak fark edecektir.

Performansda biraz düşüş olur ama onun dışı çok daha üstün Samsung modeli, bence geçilir. Özellikle ekran olarak şahane ekranı var zamanına göre. Bence aşırı güzel bir cihaz Note 10+ modeli.

Sizce performanstaki düşüş beni pişman eder mi?

Sizce performanstaki düşüş beni pişman eder mi?

Kullanımınıza bağlı açıkçası. Bazı yerlerde sadece %20 civarı üstün bazı yerlerde 2 kat kadar üstün olabiliyor IP11(zamanının testlerine göre, güncel olarak fark azalmıştır az da olsa sonuçta her aldığı büyük güncelleme daha da düşürdü IP11'i). Yükün ağırlığına göre farkı hissetme seviyenizde değişir. Yine de performans dışı ekran olarak bile farkları epey büyük sonuçta, film izleme vesaire ağırlıklı kullanıma sahipseniz aşırı büyük bir fark olacaktır Note 10+ seçmeniz için bir sebep isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…