iPhone 11'e Deji batarya takılır mı?

Süleyman Pro

Hectopat
Yer
Yalova
Daha fazla  
Meslek
Serbest meslek erbabi
Merhaba arkadaşlar. Pil sağlığım 79. Deji batarya ile değiştirmek istiyorum. Telefonda performans ve şarj süresi hakkında bir artış yaşar mıyım? Deji batarya alınır mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Orijinal olmayan hicbir batarya alinmaz.
Hocam 3 yıllık bir telefon.Orijinal alsam ne olur deji alsam ne olur.Yazın değişeceğim telefonu,idarelik alıyorum.Yaza kadar performans ve şarj konusunda artış olursa ne mutlu bana.

Hocam 3 yıllık bir telefon.Orijinal alsam ne olur deji alsam ne olur.Yazın değişeceğim telefonu,idarelik alıyorum.Yaza kadar performans ve şarj konusunda artış olursa ne mutlu bana.
İdarelik goturur hocam yaza kadar.

Woyax Deji güzeldir alınır.

100 yıllık telefona da orijinal batarya alınmaz.
Sahsen cihaz ne kadar eskide olsa uzun kullanim icin yan sanayi bir batarya almam.

İdarelik goturur hocam yaza kadar.

Sahsen cihaz ne kadar eskide olsa uzun kullanim icin yan sanayi bir batarya almam.

Ya hocam orijinallerin ne kadar olduğunu bilmiyorum daha fazla para istiyorlar açıkçası şu anlık borç ödüyorum onun için de fazladan para vermek istemiyorum, Deji iyidir idare eder dediler. Normalde değiştirmem ama cidden sanki iPhone 11 değil de Android telefon kullanıyormuş gibi bir yavaşlık hissediyorum telefonda. Daha garantisi bitmedi sayılır.2 yıllık bir telefon için aşırı yavaş geldi bana.

Garantisi bitmemiş ve pil sağlığınız %79 ise garantiyi sağlayıcısıyla bir konuşun derim. Apple garanti kapmasında değişim yapabilir.

Garantisi bitmemiş ve pil sağlığınız %79 ise garantiyi sağlayıcısıyla bir konuşun derim. Apple garanti kapmasında değişim yapabilir.
500şarj döngüsünü çoktan geçmiştir değişim yapmazlar, paralı değişim olur ancak. 500 Şarj döngüsünü geçmeden Pil Sağlığı %80'in altına düşen bataryalara ücretsiz değişim yapılıyor sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…